דרוש מידע אולי אתם רוצים למכור מקרנצ'ק?

• פותח הנושא hila
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במצב טוב כמובן
אשמח לשמוע במייל
yafitsror בגימייל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי יש לכם מקרנציק למכירה יד 2?
או סרטונים למקרנציק?

• הוסף לסימניות
יש לי שעובד רק על בטריות עם זה מענין אותך

• הוסף לסימניות
גם לי יש שעובד על בטריות.
זה אומר שאחת לחצי שנה בממוצע אני מחליפה בטריות, אין אפשרות של שנאי, או הטענה.
ויש לי גם כן אם אני לא טועה לפחות 12 סרטונים למקרנצ'יק.
יש מצב שאמכור. (לא תכננתי, אבל כשאני רואה את האשכול אני קולטת שמאז שיש לנו את האוצ'רציק המקרנציק שוכב בנחת וללא מעש)
אנחנו ממודיעין עילית, אם מישהו מעוניין, בקשה...

• הוסף לסימניות
לנו יש מקרנציק להשכרה +9 קלטות

• הוסף לסימניות
גם לי יש שעובד על בטריות.
זה אומר שאחת לחצי שנה בממוצע אני מחליפה בטריות, אין אפשרות של שנאי, או הטענה.
ויש לי גם כן אם אני לא טועה לפחות 12 סרטונים למקרנצ'יק.
יש מצב שאמכור. (לא תכננתי, אבל כשאני רואה את האשכול אני קולטת שמאז שיש לנו את האוצ'רציק המקרנציק שוכב בנחת וללא מעש)
אנחנו ממודיעין עילית, אם מישהו מעוניין, בקשה...
אני מעוניינת !!
יש לי שעובד רק על בטריות עם זה מענין אותך
אין לי אפשרות ליצור הודעה פרטית
אשמח לשמוע מחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה