אולי בכל זאת...

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הדרכה ברורה איך לייבא פלאגינים לקיובייס, ניסיתי לבד וזה לא הולך.
תודה מראש,

• הוסף לסימניות
תזמיני טכנאי שמתמחה בסאונד ובהורדות בלתי חוקיות...
נראה לך זה מסובך סתם? :)

• הוסף לסימניות
:rolleyes:רעיון! איך לא חשבתי על זה לבד???
בכל אופן,יש לי את הפלאגינים ,הענין הוא בהתקנה לתוכנה,(קניתי מחשב חדש)
אם אפשר תגובה ענינית ולא צינית,אדרבא,אם זה כ"כ מסובך ובלתי אפשרי להסברה,אולי תביאו שם של טכנאי\טלפון.

• הוסף לסימניות
למה את חושבת שאני צינית?
אני רצינית לגמרי! ואם מענין אותך לדעת, אז אני במצב שלך בדיוק. קניתי מחשב חדש, יש לי את כל הפלאגינים, ו-- התקנה אין.
מי שהתקין לי את הפלאגינים בפעם הקודמת כבר לא עוסק בתחום, ואני בדיוק כמוך, מחפשת אחר טכנאי שיעזור לי.
בינתיים אני בברוך אמיתי כי התרגלתי לפלאגינים של waves ובאמת שאין עליהם.
אם את מוצאת טכנאי- אשמח אם תשתפי אותי!!

תוספת:
ניסיתי להתקין לבד דרך האתר של החברה, וכמעט תקעתי לעצמי את כל הקיובייס.
עד שלא הסרתי את כל מה שהיה לי במחשב וקשור לwaves- קיובייס לא הסכימה להפתח!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה