בקשה אולי במקרה נהרס לך הטינקו ואתה מתכנן לזרוק אותו?

• הוסף לסימניות
נשבר לי חלקי פלסטיק בטינקו. אשמח לקבל טינקו מקולקל בשביל להחליף את החלקים השבורים אצלי.
אין לי צורך במיכלי המים בכלל ולא בבטריות
מי שיש לו ומוכן לתת, אשמח שיצור קשר במייל שבחתימה שלי
תודה

• הוסף לסימניות
ניסתם מול החברה?
לי נשבר חלק אחד והם החליפו ב150 שח

• הוסף לסימניות
ניסתם מול החברה?
איך יוצרים איתם קשר כי לנו נתנו מתנה טינקו הקבלה לא הייתה מצורפת למתנה מילאנו את זה אחרי שנגמר החבילה שהגיעה מהחנות עם זה
אחרי קצת זמן זה התחיל להשתבש ומאז זה ללא שימוש?

• הוסף לסימניות
איך יוצרים איתם קשר כי לנו נתנו מתנה טינקו הקבלה לא הייתה מצורפת למתנה מילאנו את זה אחרי שנגמר החבילה שהגיעה מהחנות עם זה
אחרי קצת זמן זה התחיל להשתבש ומאז זה ללא שימוש?
לא מספיק הבנתי את הסיטואציה, אבל יש בר קוד מסויים מאחורי המים הנקיים שהם אמורים לזהות לפי"ז פחות או יותר האם זה באחריות שלהם

• תודה
Reactions: S10
  • הוסף לסימניות
ניסתם מול החברה?
ניסיתי. הם לא מוכנים כיוון שזה לא מיבוא רישמי, אלא מאמזון. [ושם קיבלתי החזר כספי אפילו שזה שבר.. אבל בכל זאת אני מנסה לתקן]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה