האימות לפרטים הללו הוא הבעיה העיקרית!@לללי
אם באמת עושים אימות ומוסיפים עיגול צבע,
שיעשו כחול לגברים וורוד לנשים.
זה יפתור הרבה מאד בעיות.
עם צילום ת''ז וודאי יהיה אפשר.א''א לוודא מה זה מי (כמובן שאפשר לקלוט ע''י הכתיבה בהודעות וכדו'..)
ברור.עם צילום ת''ז וודאי יהיה אפשר.
גם אני מיצטרף.מזמן הצעתי את זה.
כל אותם ניקים שנחסמים פותחים ניק חדש וממשיכים עם אותן שטויות
ולפעמים אפילו משתמשים בשני ניקים במחקביל ולא איכפת להם שאחד מהם ייחסם
אם לא תהיה אפשרות לניק להירשם אחרי שהוא נחסם, כולם יזהרו יותר.
באמת ???כידוע, ההודעות הפרטיות חשופות לעיני ההנהלה הראשית,
אם זה משו אישי ופרטי אפשר להמשיך במייל.באמת ???
לא ידעתי.... ומה עם חדירה לרשות הפרט?
חוץ ממניכמעט כולם מודעים שיש למנהלים כאן גישה
ואיך ידעו מי כל הניקים המשועממים שפה?אולי יותר פשוט יהיה לחסום את כל אותם הניקים המשועממים שמסתובבים פה?
אני יכולה למנות לך לפחות 5 שמות מתוך שינהאיך ידעו מי כל הניקים המשועממים שפה?
את צריכה לדווח עליהםאני יכולה למנות לך לפחות 5 שמות מתוך שינה![]()
אני לא בטוחה לגביהם זו הבעיהאת צריכה לדווח עליהם
ברצינות
הם יכולים לגרום הרבה כאב ראש לאנשים כאן
תמנעי מהם!
נכון מאוד.אני לא בטוחה לגביהם זו הבעיה
ביננו כולנו משעוממים כרגע בתקופה המשוגעת הזו
תעשי את השיכול שלךכל הודעה שגורמת לאי נוחות היא בגדר הטרדה,
דווחו עליה במיידית!
כך תוכלו לשמור את עצמכם ואת אלפי הגולשים מפני פגיעה.
כן, גם על חשד קל ביותר. עדיף שבבדיקה הוא יתברר ככלום, מאשר שיתפח למימדים כואבים.
יש אפשרות ''חסום''סתם מעניין אם יש אפשרות לחסום משהו מלשלוח לי הודעה פרטית? אם נגיד הוא מטריד אותי? שלא יוכל לשלוח לי יותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים