מכירה כאלו שנכוו כאן בתחום העגלות (דונה וכד') עם אותו סיפור בדיוק.
לצערי אין לי האחוז שאולי הוא לא נוכל.
כשתגיע האורגנית נשלם במעמד המסירה ובדיקה שהיא תקינה.
תהיו שלמים עם זה ולא לשלם שקל לפני שרואים בפועל.
אולי יש כזה דבר "נאמנות" במקרה הזה? גורם שלישי שמקובל על שניכם??()
שם הכסף ישכון לבטח עד קבלת המוצר?
דבר ראשון תודה לכל התגובות גם תגובות שזה נוכל עוזרות!
הוא שלח תמונות של חנות ואורגניות אבל הוא יכול להביא את זה מכל מקום...
בקשר לקחת ממנו אישית הוא "טוען" שהוא גר בארה"ב ושולח משם את האורגנית רק אחרי המקדמה(גם במיילים הוא משיב עיגל קצת וזה נראה תרגום של גוגל)
ומה יעזור המלצות אם אין אמון בסיסי בו? כמו שהוא זייף תמונות של החנות הוא יכול לזייף ממליצים(לכל נוכל יש גם חברים נוכלים)
היא מחפשת אורגנית PA700 KORG או דומה PA600 PA1000 אם יש לכם איך לעזור תבוא עליכם הברכה
בקשר לקחת ממנו אישית הוא "טוען" שהוא גר בארה"ב ושולח משם את האורגנית רק אחרי המקדמה(גם במיילים הוא משיב עיגל קצת וזה נראה תרגום של גוגל)
ומה יעזור המלצות אם אין אמון בסיסי בו? כמו שהוא זייף תמונות של החנות הוא יכול לזייף ממליצים(לכל נוכל יש גם חברים נוכלים)
היא מחפשת אורגנית PA700 KORG או דומה PA600 PA1000 אם יש לכם איך לעזור תבוא עליכם הברכה
והאתר ששלחת אמור להיות באנגליה....
סיומת של UK - united kingdom - הממלכה המאוחדת.
וגם השגיאה במייל במקום direct - כמו שם האתר הוא רשם direck, לא סביר שאתר שמכבד את עצמו יפשל בפתיחת המייל שלו, וגם לא כ"כ הגיוני שיש לו סיומת פשוטה של gmail ולא סיומת עסקית.
פישינג פשוט
לא יודעת אם קיימות הדרכות פישינג חינמיות כמו שהחברות הגדולות עושות לעובדים שלהם, אבל ממליצה ממש אם יש לכם אופציה לעבור הדרכה כזאת.
תשכחו מהימים שניחשתם איזו תוכנית תהרוס פחות את הבגדים היקרים של החג. LG מטמיעה בינה מלאכותית (AI) במכונות הכביסה שלה, ששוקלת ומאבחנת את סוגי הבדים בזמן אמת. הצצה לטכנולוגיה שתשמור לכם על הבגדים חדשים, ועל ההטבה של 'ברימאג' שמשגעת את השוק
מקלדת Korg PA700 Professional Arranger 100% מובטח משלוח מהיר 100% תמיכה לאחר המכירה מובטחת 100% מובטח מוצר מקורי/אותנטי 100% אחריות מפעל מובטחת המוצר מגיע מורכב, עם משלוח אקספרס ל-5 ימים דוא"ל ליצירת קשר:- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מספר ווטסאפ: +972532613927
אם הוא היה מוכר אמיתי איך הוא יכול לסמוך על קונים שהוא לא מכיר שישלמו 50% מראש ואת השאר רק אחרי שיקבלו את המוצר? מי אמר שהם באמת ישלמו את ה50% הנוספים?
שימי לב איך הוא מוכר גם עגלות דונה, עגלות בוגבו...
בקיצור נוכל
קרה לי גם פעם , פניתי להנהלת האתר הם התקשרו אלי והורידו את כל הפירסומים של אותו אדם. כדאי לפנות בצור קשר להנהלה של האתר , שיורידו את הפירסומים שלו כדי שאנשים תמימים לא יפלו בפח
ועל הדרך אולי גם לקבל אורגנית.
נשמע עסקה מטורפת, גם לעזור לנוכל אומלל וחסר ישע (כנראה הוא פליט מעזה שברח לארה"ב ומקבל אורגניות בזול מאונר"א - מותר גם לדון לכף זכות) וגם אולי לקבל אורגנית.
אני חושב שכדאי ללכת על זה, מי שלא הולך על זה הוא פשלן והוא עושה את טעות חייו. אגב, אפשר לצרף אותי לממליצים שלו, הוא כנראה מאד ישמח לצטט אותי. זה כמעט מזכיר את הגר צדק שנכד של הבעש"ט או את הקבצן האומלל שאשתו אלמנה ובניו יתומים. אם לא הייתי מספיק ברור תנו לי עצות לשיפור.
1) מנחם שמע וקרא על השקעה פלונית שצריך לברוח ממנה והמשווק שלה גנב
אבל בסוף הסיכוי הנמוך כן הפתיע, וההשקעה הניבה תשואה יפה…
שלמה שמע מכל החברים בכולל שהשקעה אלמונית היא פייק, ומי שמשקיע בה תמים
בסוף גיסו שהשקיע בה הוכיח לו שהוא מרוויח ממנה, לא הרבה אבל משהו…
גם מנחם וגם שלמה בפעם הבאה שיקבלו הצעה להשקעה שתוכתר כ״בסדנו הבאה״
יגידו לעצמם, אולי המומחים לא תמיד צודקים?
2) אברהם מאז ומעולם חשב שהוא יותר חכם מהרבה אחרים
שהוא התחתן הוא חיפש איך להשקיע במשהו פחות שגרתי ויותר נוצץ
מהר מאוד הוא הבין מחברים ומשיטוט בפרוג
שכל דבר שהוא לא השקעה פאסיבית במדדים לטווח ארוך זה לא השקעה בטוחה ולגיטימית…
בפעם הבאה שחבר שחושב באותו ראש כמוהו
יספר לו על איזה מטבע עלום שם ועל האפשרות למנף בו פי כמה
הוא לא יבין את ההבדל לשווער שלו שהשקיע בקרקע איפשהו, ופרוג כתבו על זה מסוכן
ויגיד ״גם לי מותר״…
כן, יש בדוגמאות קצת הקצנה, זה לצורכי המשל בלבד
תשתדלו לזרום עם הרעיון ולא להיתקע על הדוגמאות
השאלה היא על המקרו ולא על המיקרו…
אז מה כן?
א. כל עוד שהמשווק שיקר בפרט אחד או הציג מצג שווא
חשוב מאוד להביא לידיעת הציבור שמדובר בנוכלות או לכל הפחות באדם לא ישר
ב. אבל אם אין שום פרט לא נכון והכל ידוע וברור מראש וניתן לבדיקה עצמאית
חשוב לספר ולהביא לידיעת הציבור שמדובר בהשקעה בסיכון גבוה
או אפילו רק בסיכון לתשואה נמוכה
ובעיקר להשקיע בהנגשת ידע על מה כן מחד.
שכמו שהגדיר @השקעות R הון מעולה כאן…
ובחינוך פיננסי לצניעות פיננסית מאידך.
שעשרת הכללים של הפורום להגנת הצרכן החרדי
מעבירים את המסר מעולה
משום מה הכללים המקוריים נוסחו על נדל״ן
התאמתי אותם לכל השקעה שהיא @איצ'ה קו המידע מקווה שזה בסדר…
1) התייעצו!
לעולם אל תשקיעו באופן פזיז, תמיד קחו את הזמן לבדיקה עצמאית.
2) בחרו ייעוץ אובייקטיבי:
התייעצו אך ורק עם מומחים (יועצי השקעות, רו״ח או עו״ד) שמייצגים את האינטרסים שלכם ולא הומלצו ע״י המשווק.
4) בדקו עלות כוללת:
בדקו את כל העלויות הנלוות להשקעה, כולל דמי ניהול, עמלות סמויות, מיסים וריביות, כדי להבין את התשואה הריאלית האמיתית.
5) התאמה אישית:
אין עסקה המתאימה לכולם. בחנו כדאיות כלכלית של העסקה באופן עצמאי וודאו שהיא עומדת ביעדים הפיננסיים שלכם.
6) השוו את מחיר העסקה:
בצעו סקר שוק עצמאי והשוו את עלות ההשקעה לאלטרנטיבות דומות.
7) בחינת מצב השוק המקומי:
היזהרו מהשקעה בסקטורים הסובלים מעודף היצע, שכן הם עלולים להוביל לירידת ערך מהירה וקושי במימוש.
8) יכולת עמידה בעסקה:
וודאו שיש לכם יכולת לעמוד בתנאי העסקה ולהשלמתה, ושיש לכם "רשת ביטחון" כלכלית למקרה שהתשואה תהיה שלילית או נעולה במועד המתוכנן.
9) אמינות המשווק:
אל תסתמכו על המלצות המשווק. בדקו את הרקע שלו בעזרת אנשי מקצוע וחברים מנוסים וודאו שאין לו היסטוריה של קשיים כלכליים או משפטיים.
10) בדיקת מסמכים וחוזים:
בצעו בדיקה מעמיקה של כל מסמך לפני החתימה עם עו"ד או מומחה בתחום, והימנעו מחתימה על מסמכים עם תנאים לא ברורים או שמגבילים את זכויותיכם.

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //