דרוש מידע אולי הייתם לאחרונה או שמעתם על מלון צפניה? ***דחוף

• הוסף לסימניות
במחילה, אוסף שטויות, ונזק למלון חדרים מעולה!
הייתי שם פעמיים
חדרים נקיים וחדשים, בחלל המשותף סגנון עתיק ומוזיאוני בלובי-מדרגות למי שבענין (צפוי-הנשים אהבו, הגברים פחות)
מחיר הוגן
מיקום מעולה
בחגים האחרונים חודש פלוס לפני היה תפוס
בעיני, מקום נעים לחגים-שבתות, לא מלון אבל לי הרבה יותר נעים מדירה שגרים בה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
+972 2-537-6384
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במחילה, אוסף שטויות, ונזק למלון חדרים מעולה!
הייתי שם פעמיים
חדרים נקיים וחדשים, בחלל המשותף סגנון עתיק ומוזיאוני בלובי-מדרגות למי שבענין (צפוי-הנשים אהבו, הגברים פחות)
מחיר הוגן
מיקום מעולה
בחגים האחרונים חודש פלוס לפני היה תפוס
בעיני, מקום נעים לחגים-שבתות, לא מלון אבל לי הרבה יותר נעים מדירה שגרים בה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
+972 2-537-6384
בהצלחה!
זה רק לינה או כולל אוכל?
וא"כ איך האוכל שם?

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול מאוד בין מה שהיה בעבר ומה כיום.
גם לי המקום היה זכור מהילדות כמקום בעייתי. לפני כשנה התארחנו באזור וזה היה פיתרון מעולה. עם קצת חששות הזמנו מקום לשבת והופתענו לטובה!!
המקום מאוד מיוחד, מלא יודאיקה ואומנות מוצגים במלון, שירות מעולה ומחיר הגון.
החדרים מאובזרים ונקיים, מגיעים עם כל מה שצריך ומעבר (כולל קפקפים ומברשת שיניים). שמו לנו מיחם בחדר ואפילו חלה לשבת (לא היה לנו צורך בפלטה, אבל יש אפשרות גם לזה). והיה גם כיבוד קל בלובי.
ממליצה בחום!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה