וופל אגוזים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
התארחתי פעם אחת אצל משהי שלא הכרתי ולא בדיוק הבנתי איפה החדר שלי אז פתחתי את הדלת בתנופה (אולי אפילו עם הרגל כי הידיים שלי היו תפוסות) וגיליתי שם את אחת מהבנות הגדולות
אחד הטובים, גם לי היה פאדיחה בפגישות ניגשתי לבחור ואמרתי שלום, ואחרי שניה קלטתי שזה לא הבחור הנכון, ואמרתי סליחה טעות - מה לעשות כל הבחורים דומים, והלכתי לחפש את הבחור......הגעתי לפגישה חיכיתי ראיתי מישהי,שאלתי את ##### היא אמרה לא,
נפלט לי באסה,היא הסמיקה כמו עגבניה...
למרות שהכוונה שלי הייתה שאני כבר רוצה להתחיל את הפגישה עם האחת האמיתית
זה טוב!!!!אני במהלך שיטוט בחנות לבגדי ילדים, תפסתי בטעות עגלה עם ילד לא שלי, והסתובבתי איתה בשאנטי של החיים...
עד שהגיעה האמא של הילד, וחטפה לי את העגלה מהיד.......
חשבתי שעדיף למות באותו רגע.
[הילד שלי הובל בעגלתו ע"י אחותו הגדולה...]
קרה לי גם, והבחור שבדיוק עבר מתחת למשקוף-נתן קפיצה וקבל נגחה של החייםשומרת את האשכול לקריאה מחר
והפדיחה שלי:
בגיל 8-9 ארבתי לאחותי בחזרתנו מהקניות, באיזושהי גומחה בכניסה לבניין.
כששמעתי צעדים קפצתי ממקומי "וווואאאאאההההה!!!"
צדקתם, זה היה אחד החסידים שעבדו במשרד בבנייננו.
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סבא ישראל, MS2, דבורה- ועוד 67 משתמשים70 //