אולי זה קשור גם לcss

• הוסף לסימניות
אם אני נותנת כותרת שמכילה עברית מספרים ואנגלית לדוגמא:
ארונות EL עם ציוד ABB 3200A
זה מתבלגן גם כאן הabb צריך להיות לפני ה-3200a
מה עושים
זה קורה בהרבה כותרות ותאורי תמונה רצב צילום מסך

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-05-26 at 2.14.36 PM.png
    KB 527.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
במקרים כאלה אין ברירה וצריך לעטוף את הטקטס עם הגלישה ההפוכה בתגית נוספת, ולתת לה DIR מתאים.

למשל, במקרה שלך נכתוב זאת כך:

This user does not have permission to use the HTML BB code.

נתתי בכוונה ריווח של שורה בין הפסקאות בקוד, כדי שהקוד יהיה קריא וברור יותר. על המסך, כמובן זה לא משפיע, וגם אין צורך לכתוב כך בפועל, כידוע.

גם את הסטיילינג, נכניס לתוך ה-CSS, ולא לתוך הקוד HTML.

• הוסף לסימניות
שמואל, צר לי, אבל מה שהצעת לא משנה כלום.

• הוסף לסימניות
ת'אמת, לא כל כך הבנתי למה התקלה הזו קיימת. בדפדפנים החדשים זה הרי לא אמור לקרות.

אבל אם בכל זאת, לדעתי זה הפתרון.

אולי לא הבנתי במה הבעיה.

לפי מה שידוע לי, לא ניתן לכתוב באנגלית, בעוד הטקטס יופיע מימין לשמאל. אם זה מה שהיא רוצה, אז שתכתוב הפוך.

אני הבנתי, כפי מה שמופיע בתמונה שרינת צירפה, שהטקסט בעברית ובאנגלית מתערבב, ולכן לדעתי הפתרון, לתחום גושי טקסט בתוך טקסט, בתגיות נפרדות.

מה אתה הבנת, ומה לדעתך הפתרון?

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שהיא רוצה שסדר המילים באנגלית יהיה מימין לשמאל.

בכל אופן, מה שאתה הצעת, לא מקבל שום ביטוי בתוצאה. זה נראה בול אותו דבר עם או בלי הspanים שהוספת:
https://jsfiddle.net/dyxyp7de/2/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1631864:
אני הבנתי שהיא רוצה שסדר המילים באנגלית יהיה מימין לשמאל.

בכל אופן, מה שאתה הצעת, לא מקבל שום ביטוי בתוצאה. זה נראה בול אותו דבר עם או בלי הspanים שהוספת:
https://jsfiddle.net/dyxyp7de/2/

אגב, בשום מקרה זה לא נראה כמו בתמונה שהיא צירפה.

אז באמת אין לי מושג מה גרם לזה.

• הוסף לסימניות
תנסי את זה:
unicode-bidi: bidi-override;

אצלי זה סידר את המספרים בטקסט בעברית.
כמובן שנתתי לי body - direction: rtl;

• הוסף לסימניות
הסתדרתי על ידי שהוספתי את המילה עד
ארונות EL עם ציוד ABB עד 3200A
אני מצרפת צילום מסך לאחר תיקון

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-05-26 at 7.55.09 PM.png
    KB 632 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה