אולי יש טכנאי ער עכשיו? דחוף דחוף!!

• הוסף לסימניות
המחשב שלי בבעיות רציניות ואני אמורה להגיד עכשיו משהו לדפוס! אולי יש משהו שיכול (כמובן בתשלום) לפתור לי את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אני לא טכנאית.
אבל אולי אוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדכנתי היום את תוכנת נתיב לפי ההוראות שלהם, ומאז המחשב השתגע לגמרי!! כונן c התמלא במהירות עצומה עד אפס מקום, וגם אחרי שהפעלתי ניקוי והתרוקן ב20 ג'יגה- התמלא שוב מיד בחזרה. בעקבות כך, המחשב שהוא מהיר מאד בד"כ לא זז! כל תזוזה בפוטושופ לוקחת חצי שעה, ונכון לעכשיו אני תקועה עם קובץ גמור שהוא לא נותן אפשרות לשמור אותו...
תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי!!!!!!

• הוסף לסימניות
הפעלה מחדש עשיתם?
אם לא, תנסו, אם זה לא עוזר תנסו שחזור מערכת

• הוסף לסימניות
כן עשיתי כמה פעמים, הבעיה כרגע שיש קובץ פוטושפ פתוח שעבדתי עליו הרבה והוא לא נותן לי לשמור

• הוסף לסימניות
עדכנתי היום את תוכנת נתיב לפי ההוראות שלהם, ומאז המחשב השתגע לגמרי!!0
אם זה מניעות בהתקרבות לה' יתברך אז אל תצטערי, והנני מקווה שיסתדר לך בצןרה הטובה והמהירה ביותר.
חוצמיזה תנסי לבקש מנתיב שיסדרו לך את זה ע"י הפעלה מרחוק.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי ק;1394924:
אם זה מניעות בהתקרבות לה' יתברך אז אל תצטערי, והנני מקווה שיסתדר לך בצןרה הטובה והמהירה ביותר.
חוצמיזה תנסי לבקש מנתיב שיסדרו לך את זה ע"י הפעלה מרחוק.
בהצלחה.

נכתב ע"י ישראלה;1394932:
תנסי לפנות לשי בהודעה אישית:
http://www.prog.co.il/member.php?u=3002

בכזו שעה???

• הוסף לסימניות
התוכנה הזאת יכולה לסרוק כונן ולהראות לכם בצורה ויזואלית מה תופס מקום.

נסו אותה. אם תמצאו קבצים בתקיה של נתיב שלוקחים הרבה מקום בצורה מגוזמת.

אז אולי אפשר למחוק אותם. ולשחרר מקום.

קבצים מצורפים

• spacesniffer_1_1_4_0.zip
    1.5 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תמיד במצבים של שינוי עקב משהו ספציפי מומלץ להריץ שחזור מערכת.
זה אמור להחזיר את המחשב לקדמותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה