אולי יש לך רעיון יצירתי בשבילי?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון לחפץ שיכול להשתלב עם ציור ברעיון של היצירות האלו ואלו

זה צריך להיות משהו שיכול להתקשר לחתונה, (חופה, טבעת, בית וכו')
הרעיון היחיד שהיה לי הוא טבעת שמשמשת כפרצוף של כלה (והאבן בטבעת היא כתר, מקווה שמובן איכשהוא למה הכוונה...)
אבל אההמ.. הכלה יוצאת קצת סופגנית ככה...:p
וגם, אני מעדיפה שהציור לא יושלם ע"י החפץ אלא שהוא ישתמש בחפץ..

יאללה, סיעור מוחות:)
כל בדל רעיון וכיוון יעזור

ותודה מראש:)

מיניס.PNG

• הוסף לסימניות
כוס יין
בלונים

תודה!
כוס יין יכול להיות כיוון באמת.
אבל אני צריכה עזרה יותר עם רעיון לשימוש מקורי בחפץ שיהיה קשור לנושא.

כלומר- מה אפשר להשתמש בכוס יין בתור אנשים מיניטורים..

• הוסף לסימניות
לא יודע אם מתאים אבל אפשר לעשות טבעת בתור חגורה או כתר, ואנשים משתכשכים בכוס יין אולי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי הכוס שהחתן שובר תהיה צילום והשאר ציור?

• הוסף לסימניות
מצקת בתור בריכה עם מגלשה

• הוסף לסימניות
תודה על ההתגיסות, עוזר לי מאד.

מנסה לפתח את הרעיון של כוס החתן, אם יש לכם עוד רעיונות- אשמח ממש לשמוע:)

ו @sweetpanda1 , התכוונת שהחופה עצמה מצוירת וזה קישוט או משהו אחר ואני לא מכירה?

שבוע ובשורות טובות לכולם!

• הוסף לסימניות
ההינומה של הכלה מאיזו מפית בד או מפיון

• הוסף לסימניות
תודה על ההתגיסות, עוזר לי מאד.

מנסה לפתח את הרעיון של כוס החתן, אם יש לכם עוד רעיונות- אשמח ממש לשמוע:)

ו @sweetpanda1 , התכוונת שהחופה עצמה מצוירת וזה קישוט או משהו אחר ואני לא מכירה?

שבוע ובשורות טובות לכולם!
כן- החופה מצויירת והטבעת היא הקישוט.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה