- הוסף לסימניות
ממליצה על שיומי F22 PRO
רק מה?
לקנות מייד מגן מסך ומגן אחורי!
רק מה?
לקנות מייד מגן מסך ומגן אחורי!
בשיאומי הוא עובד על אנדרואיד שזה גם יותר נוח, נניח לחבר בלוטוס באמצע שיחה, אפשר גם להתקין, ויש נגן ומצלמה.אולי מישהו יכול להסביר לי במה תומך כשר עדיף חוץ מהודעות יש אפשרות להיכנס לסרטונים אשמח לתשובה
אני קניתי בעלי אקספרס Cubot Kingkong מיני 2 בעלות של בערך 350 ש"ח [בארץ עולה כ-700], מעולההיי אשמח לשמוע אם יש המלצות חמות על תומך כשר איכותי
אבל לא רק מגע אני לא סובלת אותם.
תודה
החנות הזו יותר זולה
המלאי אזל....החנות הזו יותר זולה
קניתי שם ואני מרוצה
שימו לב שלא מומלץ לקנות את F21
הכפתורים שלו גרועים להחריד, אחרי שנה כפתור הכיבוי כבר לא פעיל..
כדאי לקנות את F22, יש קטן ללא מצלמה שהוא מאוד זול
או את הפרו שהוא הרבה יותר חזק אבל ממש גדול
![]()
טלפונים מסוננים - דיין תקשורת
www.dayan-tikshoret.co.il
היי
מה ההבדל בין חיים לשלמה ?מה ההבדל בין תומך כשר לכשר?
איזה מכשיר קנית?הגיע
ממש נהנה
פוט לא קיבלתי מעקב/הודעה שזה הגיע בסוף התקשרו אחרי שבוע לשאול למה לא לקחתי ואז ידעתי לאסוף
תודה רבה בכ"א
לא ממליצה על המכשיר הוא ניהיה רותח ממש במהלך שיחה קצרה!!!קינג קונג מיני 5 פרו, גם תומך כשר?
כל הסדרה הזאת תומכת כשר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים