- הוסף לסימניות
סורי, אני ביקשתי את המיכסה קודםלא הבנתי
את יכולה למסור לי את המכסה
סורי, אני ביקשתי את המיכסה קודםלא הבנתי
את יכולה למסור לי את המכסה
פה דיברנו על בראוןאחת ולתמיד, אין שום אופציה לקנות רק חלקים של מעבד מזון קנווד?
מציעה שנחליף כתובות מייל ואחר כך אפשר למחוק אותן מההודעות כאן ..@אימא של מלכות מאיפה את?
קנווד-יש אפשות באתר אני רואהאחת ולתמיד, אין שום אופציה לקנות רק חלקים של מעבד מזון קנווד?
מי שנהרס לו חלק נגזר עליו לזרוק את המכשיר?
מסיטה רגע את הנושא,אחת ולתמיד, אין שום אופציה לקנות רק חלקים של מעבד מזון קנווד?
מי שנהרס לו חלק נגזר עליו לזרוק את המכשיר?
אני העתקתי. @ספרינגית ?מציעה שנחליף כתובות מייל ואחר כך אפשר למחוק אותן מההודעות כאן ..
אני ב גי'מייל. תרשמי לך? אני מירושלים
באיזו חנות?פה דיברנו על בראון
הגיוני לגמרי שגם של קנווד אפשר לקנות
יש בחנויות שמוכרות את המוצר וגם בחנויות שמתקנות
יכולה להפנות אותך בירושלים או שתחפשי ברשת.
יש מצב לקישור?קנווד-יש אפשות באתר אני רואה
תרשמי בגוגל -חלקי חילוף למעבד מזון קנווד ואז תבחרי מה את צריכהבאיזו חנות?
יש מצב לקישור?
מרוצה לא יודעת איך נחשב ביחס לאחרים
המעלה הגדולה בקנווד הוא חסכון במקום קודם כל כי אותו מכשיר משמש לעוגות וכו' וגם כקוצץ (כלומר מחברים לו את החלק של הקוצץ)
רגע, בעצם אנחנו צריכות את @אימא של מלכות לא?מציעה שנחליף כתובות מייל ואחר כך אפשר למחוק אותן מההודעות כאן ..
את צריכה לקבל ממנה ואני ממך...רגע, בעצם אנחנו צריכות את @אימא של מלכות לא?
יש לך את הכתובת שלה?
בכיף. אגב הדוחסן שלי לבן. אולי יש בזה כמה דגמים?אשמח מאד לדוחסן, וכן לדיסקית של הפרוסות, אם @ספרינגית לא צריכה את החלקים האלו.
צפה בקובץ המצורף 1239411
טוב הסתבכתי.....את צריכה לקבל ממנה ואני ממך...
כןלא הבנתי
את יכולה למסור לי את המכסה??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים