ספרינגית יצרה איתך קשר?
לאספרינגית יצרה איתך קשר?
עכשיו עולה שם 299 ש"ח.בKSP עולה 339 ש"ח לא כולל משלוח (איסוף חינם).
שיאווו!!! ממש שווה!!!עכשיו עולה שם 299 ש"ח.
בהחלט.שיאווו!!! ממש שווה!!!
אולי ספרינגית התחרטה????????
ממליצה לך לשמור את המכסה לעצמך, החלק הכי רגישמעוניינת לקנות במשנת יוסף את מעבד המזון כדי לקחת את המנוע בלבד.
כל שאר החלקים- למכירה לכל המעוניינת
רוצה לקנות ממני את המנוע?מעוניינת לקנות במשנת יוסף את מעבד המזון כדי לקחת את המנוע בלבד.
מעוניין בקערה.מעוניינת לקנות במשנת יוסף את מעבד המזון כדי לקחת את המנוע בלבד.
בקשתי ראשונהמעוניין בקערה.
בכמה?
חשבתי שאת מעדיפה למכור מנוע.בקשתי ראשונה
אני מעונינת בעיגול הלבן שמכניס בתוכו את הדיסקיות מצרפת תמונהמעוניינת לקנות במשנת יוסף את מעבד המזון כדי לקחת את המנוע בלבד.
כבר הזמנתי, א"א לבטל עכשיו. בכל מקרה הקערה שלך.רוצה לקנות ממני את המנוע?
מחיר זול
או שאקנה ממך את הקערה והמכסה()
מעדיפה שתקחי ממני ת'מנוע
תשלחי לי הודעה
בשמחה.אני מעונינת בעיגול הלבן שמכניס בתוכו את הדיסקיות מצרפת תמונה
שיווו אני רואה שחיפשו אותי כאן בלי לתייג אותי.
תשלחי לי הודעה שנתאםכבר הזמנתי, א"א לבטל עכשיו. בכל מקרה הקערה שלך.
בשמחה.
ההזמנה תגיע מחר בס"ד, אהיה איתכן בקשר לגבי ההעברה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים