אולי יש לכם פרימיום?

• הוסף לסימניות

https://www.videoblocks.com/video/re...ation-nnpyu8p/

חייבת את הקטע הזה לעריכה,

אולי למישו יש את הוידיאו הזה במנוי ויוכל להוריד לי? (כמובן שאהיה מוכנה לשלם)

אפשרי למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לפרימיום?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לפרימיום ב'וידאו בלוקס'
כשאת נכנסת ב-offer

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 78 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האם מנוי פרימיום כולל את כל החומרים שבוידאו בלוקס?

או שיש מנוי אחר בוידאו בלוקס שכולל את כל החומרים? פשוט החומרים היפים שם הם במחיר מופקע לכל קובץ...

• הוסף לסימניות
טוב...
אם תענו לי, זה גם משהו
לכם : (אלו שעשו כאן את המנוי שנפתח לפני כמה חודשים, מתחלקים בו 5 אנשים וכו'...)

הסרטון הזה נפתח?
כי אם לא,
אז חבל לי ל'בנות עליו' ואתקדם הלאה....

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי, עם קבוצה ואין לי אפשרות להוריד את הסרטון רק בתשלום, נראה לי שאם יש מנוי מורחב אולי אפשרי בהנחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mgv;n4915638:
יש לי מנוי, עם קבוצה ואין לי אפשרות להוריד את הסרטון רק בתשלום, נראה לי שאם יש מנוי מורחב אולי אפשרי בהנחה.

תודה רבה על המידע!

אם יש כאלו שיש להם סוג אחר...
זה יעזור, אני עדיין צריכה אותו---

• הוסף לסימניות
UP

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש דבר כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh6155;n4921431:
לא נראה לי שיש דבר כזה

עכשיו גם לי נראה...;)

בכל אופן תודה לאלו שניסו,
כנראה שיש קטעים שאפשריים רק בתשלום ללא שום סוג של מנוי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה