אבד לי הקשת סיליקון הפנימית (שבעקרון תפור בפנים. וזה יצא וברח. כלומר זה לא אחד מהשניים שמוציאים כשמפרקים את הגגון
קניתי בעבר משהו כזהאבד לי הקשת סיליקון הפנימית (שבעקרון תפור בפנים. וזה יצא וברח. כלומר זה לא אחד מהשניים שמוציאים כשמפרקים את הגגון
יש מצב למצוא באלי? אפשר קישור לחנות?
תודהקניתי בעבר משהו כזה
אמור להיות. תנסי לחפש
זוכרת אולי שביב זכרון איך קראת לזה? אולי קשת סיליקון?קניתי פה
אבל אני רואה שאין פה מה שאת מחפשת![]()
6.52US $ 18% OFF|עגלת תינוק ברזל סטנט עבור Babyzen Yoyo יויה עגלת עגלת תינוק אביזרי Pram ברזל סוגר|אביזרים לעגלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אולי אפשר לשאול את המוכר
אבד לי הקשת סיליקון הפנימית (שבעקרון תפור בפנים. וזה יצא וברח. כלומר זה לא אחד מהשניים שמוציאים כשמפרקים את הגגון
יש מצב למצוא באלי? אפשר קישור לחנות?
הבן שלי כבר כמעט בן שנתיים. אין לי חשק להשקיע עכשיו...אולי תקני ריפוד חדש? שכולל את החלק הזה. זה לא חלק שניתן לקניה בנפרד כי תפור בתוך הגגון.
קניתי פה ריפוד לפני 4 חודשים. הגיע תוך שבוע וחצי!! ממש מעולה! בד מצוין. לא נילון בכלל!!הבן שלי כבר כמעט בן שנתיים. אין לי חשק להשקיע עכשיו...
גם אמרו לי שהבדים הלא מקוריים יש כאלה ממש דפוקים...וכשאי אפשר להחזיר זה מעצבן גם הכמה עשרות שקלים האלה
הבנתי שכדי לתקן את זה צריך ללכת לחנות של יויו בהרצליה ושם הם מתקנים את זה ללא תשלום....מישו קנה פעם את הכפתור קיפול בצד.(נפל לנו אחד)?
לדעתי רק אם אתם בתוך השנתיים אחריותהבנתי שכדי לתקן את זה צריך ללכת לחנות של יויו בהרצליה ושם הם מתקנים את זה ללא תשלום....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים