אולי יש למשהו לעלות את הפלייבק של ההמנון של בובה במבה???

• הוסף לסימניות
אשמח כמה שיותר מהר.....
תודה לכולם!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה
אבל אני צריכה פלייבק בלי מילים....

• הוסף לסימניות
למה
למה
למה
אנשים חושבים שפלייבק הוא מוצר חינמי?
למה לחמניה עולה כסף, ועבדו עליה הרבה פחות מעל פלייבק, ואתם מוכנים לשלם????
אני כל פעם משתאה מחדש.
נראה לכם שפלייבק נברא מעצמו?
זה, להבדיל, קצת כמו להאמין בדרווין.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלאנשים אין מושג כמה זמן וכח לוקח לעשות פלייבק, מנסה לדון לכף זכות שמין הסתם חושבים שלוקחים איזה אורגנית נחמדה, מנגנים בשיא הכיף וזהו , אז זהו שלא! פלייבק יכול לקחת גם עשר שעות, ואם זה במידי אז זה פשוט לשבת הרבה זמן מול המחשב, ולבחור כלי מתאים, והכי דומה למקור, ואח"כ כמובן לנגן , ואח"כ לאזן, לקשט ולסדר ובשביל מה להאריך?, הבנתם את הרעיון? אז צאו והתפרנסו זה מזה בכבוד!

• הוסף לסימניות
צודקים סליחה
באמת התלבטתי אם לפרסם את זה פה או באיש אל רעהו
כי אני לא צריכה דווקא משהו מקצועי
וחשבתי שאולי יש למשהו כבר משהו בסגנון לא דווקא לעורכי סאונד
כמו שלי יש בבית כל מיני מנגינות ופליבקים של שירים מסוימים....
אז בכל אופן תודה לכולם
והמשך יום טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה