אולי יש פה מישהו שיכול לעזור בהתקנת אדובי CC 2015?

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להתקין את האקרובט.
הוא ביקש ממני להיר התקנה ישנה, אבל ההתקנה הישנה הוסרה עם הודעת שגיאה ועכשיו זה לא פה ולא שם.
לא יכולה להתקין חדש ולא מצליחה להפטר מהישן.
הישן זה קריאטיב סוויט CS6

הייתי בטלפון עם אדובי פעם אחת, ופעמיים הם ניסו בשלט רחוק אבל החלונות שלי בעברית והם לא מצליחים להבין לאן ללכת או להדריך אותי

תודה ראש מראש

• הוסף לסימניות
תורידו מכאן ותפעילו.
תעדכנו אם עזר.

• הוסף לסימניות
תודה אנסה

• הוסף לסימניות
DHK ניסיתי שוב, וזה לא מסיר לי את האקרובט.
ועכשיו נגמרה "תקופת הניסיון" של האקרובט CC שקניתי בכסף מלא
ואני לא מצליחה להתקין.
אשמח לרעיונות מה לעשות

• הוסף לסימניות
אם קניתם בכסף מלא, תוכלו לפנות לתמיכה של אקרובט. נראה שהיה ניסיון התקנה של תוכנות כאלו לפני, כגירסת ניסיון וזה נגמר, או שפשוט לא הכנסת את הקוד שללך במקום הנכון.

• הוסף לסימניות
אפשר לדבר עם התמיכה של אדובי בצ'אט
הם עוזרים

• הוסף לסימניות
טורטרתי איתם במשך חודשיים
חיכיתי וכל פעם העבירו אותי למישהו אחר
הקיצר, עכשיו פתרתי את זה לבד
פשוט הצטרכתי להסיר את כל ההתקנות הישנות של ה CS6
כדי שהאקרובט יואיל בטובו לעבוד.
חבל שאדובי לא יידעו אותי בזה מיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה