אולי יש תקוה

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• IMG_9754A.jpg
    KB 36.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
וואו! אדיר!
אולי תצרף תמונה מקורית? מענין כמה מזה זו עריכה וכמה תנאי צילום.
כך או כך - זה גאוני. הקומפוזיציה מדהימה בעיני, כציירת.

• הוסף לסימניות
רק חסר את הלוגו של בורסלינו בצד, ואפשר לצאת בפרסומת...
זה מה שעלה לי בשניה הראשונה.
תמונה יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;741289:
וואו! אדיר!
אולי תצרף תמונה מקורית? מענין כמה מזה זו עריכה וכמה תנאי צילום.
כך או כך - זה גאוני. הקומפוזיציה מדהימה בעיני, כציירת.

תודה.

זו התמונה המקורית:

קבצים מצורפים

• IMG_9754.JPG
    KB 35 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מקסים. השינוי מלא ביטחון, מעורר קנאה...
הייתי משנה את השם, אולי למשהו כמו - 'אל תסתר פניך', או 'התבודדות'.

• הוסף לסימניות
מקסים.
אהבתי יותר את המקורית

• הוסף לסימניות
זה מסוג התמונות שיכולות להקפיץ את רמתו המקצועית של הפורום,
בכמה דרגות, בלי הרבה פטפטת :)

• הוסף לסימניות
כמה מילים על הסט:

מדובר ביום צילומים שעשיתי עבור תמונות מחזור לישיבה בירושלים, אני אוהב להשתמש בפלאשים אחוריים גם בצילום תמונות מחזור למרות שהם לא 'נחשבים' לצילומים מושקעים במיוחד, היה קצת זמן מת באמצע הצילומים אז השתעשעתי עם החבר'ה שם בתמונות יצירתיות עם תאורה אחורית בלבד.
יש עוד תמונות רבות אבל זו היחידה שלא חושפת את המצולם..

2 פלאשים (קטנים) אחוריים, אחד עם כוורת והשני חשוף.
מצלמה Canon 50D
עדשה CANON 24-70mm 2.8 L
ISO 250
תריס 1/125
צמצם 6.3

• הוסף לסימניות
זה דומה ???

בשיעור האחרון בפרוג תוך כדי לימוד
המורה ותלמיד
:)
יש תקווה ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;741731:
בשיעור האחרון בפרוג תוך כדי לימוד
המורה ותלמיד
יש תקווה ???

למה לא באשכול נפרד??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;741737:
למה לא באשכול נפרד??
אחרי כל "התלהמות האלופים" פה בפורום על דגי הרקק שמעיזים לעלות את יצירות כפייהם הרדודות, צריך הרבה אומץ כדי לפתוח אשכול למשהו שצולם תוך כדי שיעור ולא עבר עריכה...
סתאאאם סליחה על הציניות, חלק מהדברים שנכתבו היו נכונים, אבל היה בהם די בכדי שאחשוב יותר מפעמיים אם להעיז לעלות תמונה, בנתיים עוד לא בא האומץ הזה...
יש לך מה ללמד אותי בתמונות האלו (ביקורת) ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;741746:
אחרי כל "התלהמות האלופים" פה בפורום על דגי הרקק שמעיזים לעלות את יצירות כפייהם הרדודות, צריך הרבה אומץ כדי לפתוח אשכול למשהו שצולם תוך כדי שיעור ולא עבר עריכה...
סתאאאם סליחה על הציניות, חלק מהדברים שנכתבו היו נכונים, אבל היה בהם די בכדי שאחשוב יותר מפעמיים אם להעיז לעלות תמונה, בנתיים עוד לא בא האומץ הזה...

תעלה אותם באשכול נפרד , וכאן שים לינק אליהן אם אתה מעוניין להשוות למה שיש כאן
התמונות יפות לטעמי, חיתוכים מצויינים
אהבתי ולכן הייתי רוצה לראות אותן באשכול משלהם
אחרי קונטרסט וחידוד
והייתי שוקל בנוסף המרה לש/ל :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;741782:
תמונות מחזור על רקע שחור?

שאלה טובה מאוד..

קודם כל פה אין רקע שחור, אלא נתוני צילום שמשחירים כל מה שלא מואר ע״י הפלאשים.
ברוב המקרים אני מצלם על רקע תכלת - אפרפר (אגב, אני לא אוהב את הכחול הבוהק שמקובל בדרך כלל..)
דווקא כאן היתה בקשה ספציפית לצלם על רקע כהה היות וחלק מהתלמידים כבר הצטלמו ע״י צלם קודם שצילם משום מה על רקע כהה ופרש באמצע הפרוייקט, אני הייתי צריך להשלים את הצילומים באופן שיתאימו לחומר הקיים.
צילמתי על רקע אפור כהה, וסידרתי את התאורה כך שהתאורה האחורית הפרידה נהדר את המצולמים מהרקע ונתנה גימור יוקרתי לתמונות, פחות שגרתי בתמונות מחזור אבל כל תמונה עם טעם ייחודי ומושקע.

בלילה אעלה בל״נ תמונה לדוגמא (עם טישטוש פנים כמובן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;741746:

בסוף תחטוף פעמיים.. גם על פלישה לא חוקית לאשכול זר.. :)

לחשוב פעמיים זה מצויין!
התמונות בהחלט ראויות, ויש כמובן ביקורת, פתח אשכול ויתפתח דיון פורה.

• הוסף לסימניות
והנה הדוגמא שהבטחתי

קבצים מצורפים

• IMG_9664A.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה