- הוסף לסימניות
@מ.ש. @Avshalom05 מישהו...
כמובן בשמירה יש לסגור כ - MPEG-4 videoניתן לעשות זאת גם בפאוור פוינט בקלות.
1. יש לגרור או להעתיק את הקובץ לפאוור פוינט. לאחמ"כ בהפעל יש לסמן וי במקומות כמו בתמונה המצורפת
צפה בקובץ המצורף 505821
2. לאח"מ במעברים, יש לסמן את משך הזמן של השיר/וידיאו כמו בתמונה המצורפת.
צפה בקובץ המצורף 505823
3. הוספה>שקופית חדשה, להעתיק את הקובץ השני>ולחזור על הפעולה של הקובץ הראשון.
מקווה שהובנתי, בהצלחה.
הקובץ מלא ולא חסר,זה מה שכתבו פה...
הפיתרון להשתמש בתוכנות מקצועיות...
תבדוק קודם אם קובץ השמע (בנפרד) הוא כן מלא בלי חסר
להוריד עוד תוכנה וללמוד גם אותה.... פחות הולך! כבר מותשת,ניתן לעשות זאת גם בפאוור פוינט בקלות.
1. יש לגרור או להעתיק את הקובץ לפאוור פוינט. לאחמ"כ בהפעל יש לסמן וי במקומות כמו בתמונה המצורפת
צפה בקובץ המצורף 505821
צפה בקובץ המצורף 505823
מקווה שהובנתי, בהצלחה.
האמת אני רואה שיש לי פאוורפוינט, 2007 אם זה עוזר...ניתן לעשות זאת גם בפאוור פוינט בקלות.
צפה בקובץ המצורף 505821
צפה בקובץ המצורף 505823
מקווה שהובנתי, בהצלחה.
מהו אורך הסרט?יש כאן מישהו שאני יכולה לשלוח לו את הקבצים ויאחד לי אותם בלי שהאחד נקטע?
חצי שעהמהו אורך הסרט?
אוכל לנסות בתוכנה שיש לי.
שלחו את הקבצים בפרטי.
אני מצטער.חצי שעה
תודה ענקית ממש.. אבל אין אפשרות לשלוח קבצים בפרטי, רק במייל.
שלחו לי, שלחתי כתובת בפרטיחצי שעה
תודה ענקית ממש.. אבל אין אפשרות לשלוח קבצים בפרטי, רק במייל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים