אולי למישהי כאן יהיה רעיון איך להסתדר עם העמוד התקוע הזה?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני כמעט התיאשתי
כל האפשרויות שניסיתי לא סיפקו אותי
אולי למישהי כאן יש רעיון?

מכונת הכביסה והמייבש עוברים למקום אחר, היונקרס נשאר.
איך אפשר להכניס לכאן פינת אוכל שתהיה מעשית, וגם שיהיה מקום למקפיא

רעיונות יתקבלו בברכה רבה מאוד

קבצים מצורפים

• prog.PNG
    prog.PNG
    KB 31.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מהעמודים יוצאים הדברים היפים ביותר!

• הוסף לסימניות
רותי, תודה רבה!
אבל זה יוצא צפוף למדי, ואיזור המגורים הוא מרווח יחסית, כך שחבל לי פתאום להצטופף בפינה כל כך פעילה. בנוסף, אין מקום למקפיא.
עדנה, אדרבה! אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
אז את יכולה למשוך את השולחן יותר לכיוון הסלון, אם כי לא נראה לי נכון לגנוב יותר מידי שטח מהסלון לטובת פינת האוכל של המטבח.
צורת המטבח קבועה או ניתנת לשינוי?
להוציא את היונקרס החוצה אפשרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2190684:
אז את יכולה למשוך את השולחן יותר לכיוון הסלון, אם כי לא נראה לי נכון לגנוב יותר מידי שטח מהסלון לטובת פינת האוכל של המטבח.
צורת המטבח קבועה או ניתנת לשינוי?
להוציא את היונקרס החוצה אפשרי?

לשנות את המטבח זה עלויות נוספות
היונקרס, אין לי מושג, אני צריכה לשאול
חשבתי על האופציה הבאה, מה דעתכן?

(במרכז זה שולחן ו2 ספסלים, יכול להשתנות גם לכסאות לפי העניין)

(להתעלם מהחשמל...)

קבצים מצורפים

• פרוג.PNG
    KB 41.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה מעולה!

והנה הוכחה למה שעדנה כתבה :)

• הוסף לסימניות
לדעתי הכיוון הראשון של רותי יותר מוצלח,
ולמקפיא תנסי למצא מקום מחוץ למטבח, למשל מתחת למדרגות,
בכל מקרה במטבח לא תמצאי לו מקום עיצובי ותמיד הוא יהווה מטרד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AutoCAD;2191063:
לדעתי הכיוון הראשון של רותי יותר מוצלח,
ולמקפיא תנסי למצא מקום מחוץ למטבח, למשל מתחת למדרגות,
בכל מקרה במטבח לא תמצאי לו מקום עיצובי ותמיד הוא יהווה מטרד.

אם את היונקרס ניתן להוציא החוצה- ניתן למקם שם מקפיא ואת השולחן להעלות יותר לכיוון המטבח, תלוי לכמה סועדים רוצים שהוא יתאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה