אולי למשהוא מפה יש את האריח הזה ונשארו לו כמה יחידות ?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה ,

קנינו דירה מקבלן ובחרנו ריצוף לבית , לאחר תקופה החלטנו שמכיון שבעז"ה בעתיד נרצה להרחיב את הסלון אז כדאי לשריין מראש את הכמות ,
ואכן עשינו הזמנה נוספת באותה חנות והבהרנו שאין לנו אפשרות כרגע למשך את ההזמנה מכיון שזו דירת קבלן וייקח קצת זמן ,
המוכר אמר שאין שום בעיה והסחורה מחכה לנו (כמובן שולם הכל מראש )
לפני תקופה ביקשתי לבצע משיכה של הריצוף, אבל אז התברר שהקרטונים שהיו שמורים לי נשברו ואין להם מה לספק לי .

האריח נקרא מונקו גריי מבריק 60*60 מבריק
צריכה בערך 20 יחידות , (יכול להיות גם משני נדיבים או יותר ..)

מצ"ב תמונה של האריח .

תודה מראש לכל המסייעים .

1626174506520.png

• הוסף לסימניות
יש מצב שאוכל לעזור.
מאיזה ספק זה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג , איך יודעים ?
ואיך יכולה ליצור אתך קשר ?

• הוסף לסימניות
תודה . דיברתי אתם . האריח כבר לא במלאי ולא יחזור .
מחפשת משהוא שרצף באריח ויכול למכור לי כמה יחידות .

• הוסף לסימניות
יש את האריח בפריד מאיר (אבל בטח זה לא אותו טון יצור)

• הוסף לסימניות
תנסי לבקש מהחנות רשימה של לקוחות שרכשו את האריח הזה. ואולי תפני אליהם אחד אחד... (אני בקשתי טלפונים של אנשים שרכשו את האריח שהתענינו עליו כדי לברר על האיכות ונתנו לי)

• הוסף לסימניות
כתבתי בפרטי

• הוסף לסימניות
דיברתי עם פריד , אומרת שיש להם את האריח , כמו שכתבו לא מתחייבת שלא יהיה שינוי בגוון .
אי"ה אלך לשם עם אריח שלי ונתרשם .

• הוסף לסימניות
תנסי לבקש מהחנות רשימה של לקוחות שרכשו את האריח הזה. ואולי תפני אליהם אחד אחד... (אני בקשתי טלפונים של אנשים שרכשו את האריח שהתענינו עליו כדי לברר על האיכות ונתנו לי)

משרות לקוחות של החנות , נסו לדבר עם אנשים שמשכו את הפריט , לבנתיים לא הצליח .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה