כללי אולי מישהו יודע במקרה...

• הוסף לסימניות
שלום!
אולי מישהו יודע היכן באידניזיין מגדירים שכאשר אני מגדיל אובייקט עם אפקט עליו, גם האפקט יגדל בהתאמה עם האובייקט? יש דבר כזה כמו באילוס'?

תודה!

נ.ב. קו מתאר אני יודע איפה להוסיף 'וי', אני מתכוון לדברים כמו צל וכדו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gabizon1;920895:
בטוח? זה לא קיצור של EXPORT?

זה אכן קיצור של אקספורט,
היא התכונה שתלחץ על היא כלי הטרספורם אבל זה לא עושה את העבודה... לא מגדיל אפקטים יחד עם האובייקט

• הוסף לסימניות
הגדלה ביחד עם מקש ALT לחוץ תקטין או תגדיל בהתאמה
אבל זה לא חל על אפקטים...

• הוסף לסימניות
קודם כל היא התכוונה לe בלבד.
בתפריט חלון הטרנטפורם ניסית לראות אם זה שם?

• הוסף לסימניות
בתפריט הקופץ של חלון השליטה של אובייקט, יש אפשרות adjust sroke weight when scaling
זה אומר שהוא משנה את עובי הקו בעת שינוי הגודל.
האם לזה כוונתכם?
מסמנים V ליד השורה הזו בתפריט הנ"ל, וזה הכול.
(וכמובן, בעת הגדלה - להשתמש בCTRL+SHIFT)

• הוסף לסימניות
סליחה, אני רואה שביקשתם משהו אחר ולא בקשר לקו.
לא נראה לי מאוד הגיוני שתהיה אפשרות כזו - הוא יגדיל את הצל בכל הפרמטרים? גם בגודל הצל, גם במרחק שלו, גם בהתפשטות שלו? או רק בחלק מהם? זה לא מאוד הגיוני שמישהו ירצה שהוא יחליט את זה שרירותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;922003:
סליחה, אני רואה שביקשתם משהו אחר ולא בקשר לקו.
לא נראה לי מאוד הגיוני שתהיה אפשרות כזו - הוא יגדיל את הצל בכל הפרמטרים? גם בגודל הצל, גם במרחק שלו, גם בהתפשטות שלו? או רק בחלק מהם? זה לא מאוד הגיוני שמישהו ירצה שהוא יחליט את זה שרירותית.

למה לא הגיוני?
פוטשופ עושה את זה יופי.
וגם אינדיזיין כמעט, אם משנים את ההגדרות
http://carijansen.com/2008/01/01/tip-062/
או
http://indesignsecrets.com/scaling-effects.php

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה