אולי מישהו יוכל להסביר לי??

• הוסף לסימניות
:confused::confused:מה זה שיירת מכוניות של חנוכה??
משהו שקשור לחב"ד...
אני אמורה לעצב מודעה של "שיירת מכוניות של חנוכה"
אין לי מושג מה זה!:confused:
מישהו אולי יודע??

• הוסף לסימניות
בגדול:
שיירה של מכוניות ועליהם חנוכיה (מנורה) שעובדת על נורות חשמל, ומסתובבים ברחובות לפרסומי ניסא.

• הוסף לסימניות
חיפוש ברב'ה גוגל "תמונות" יניב לך שפע של מידע

והכי חשוב נא לשים לב לצורת החנוכיה!!!! לפי שיטת חב"ד היא חייבת להיות בדיוק בצורה הזו.

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה זה תמונה של השיירה הראשונה בחנוכה, והשנייה של הטנקים מהשיירה בסיום השיירה ברחבת הכותל בחנוכה תשס"ט.

מויקיפדיה, קרא עוד.

קבצים מצורפים

• 250px-שיירה_ראשונה.JPG
    KB 9.7 · צפיות: 23
  • 250px-טנקים_כותל_(Large).JPG
    KB 18.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה! הארתם את עיני!

אני באמת צריכה למצוא תמונה טובה בשביל המודעה
עכשיו יש לי כיוון...
(אם למישהו יש במקרה משהו איכותי או אולי אתר שבו אוכל למצוא - אודה מאד
לא נעים לי... אתם עזרתם לי המון! אבל רק אם אולי אולי במקרה ...)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה