אולי מישהו יכול לעזור לי בהמצאת שם

• הוסף לסימניות
אני כבר שבוע מנסה ללא הצלחה להמציא שם טוב לחברה שאני צריך למתג,
חברה שעוסקת בתמ"א 38, הם מחדשים בניינים ישנים וכאילו שלא עומדים בתקן רעידות אדמה, ומוסיפים ממ"דים, ומחדשים את כל הבניין.
עדיין לא מצאתי שם מקצועי, אודה למי שיש לו רעיון של שם.

• הוסף לסימניות
אמ"ת (תמ"א) ויציב

• הוסף לסימניות
בנה ביטחה

מצוקים

אבן

• הוסף לסימניות
אבא אבן
ניצבים

• הוסף לסימניות
יסודות

• הוסף לסימניות
חזק חזק ונתחזק

:)

• הוסף לסימניות
השם הכי טוב זה.
תמ"א 38
או שלושים ושמונה.

• הוסף לסימניות
אני מודה לכם על ההצעות המבריקות,
הקושי שלי למצוא משהו טוב הוא בעיקר בגלל ששמות טובות כמו איתנים או ניצבים ויסודות וכו' אלו שמות מגניבות אך כלליות, יש מלא חברות בשמות האלו, חיפשתי משהו ייחודי, יכול להיות שאני אנסה לצרף 2 מושגים גם מהרעיונות כאן, ולהרכיב שם חדש, כי כשהשם ייחודי הבידול המותגי יותר טוב,
השם תמ"א 38, או שלושים ושמונה, אני לא רוצה לעשות כי החברה מתעסקת עם עוד כל מיני נושאי נדל"ן, ושוב תודה על הרעיונות.

• הוסף לסימניות
אמ"ת הבניןבע"מ
בחיים תבנה רק על עצמך

• הוסף לסימניות
להלן מספר הצעות מאת:
אסתי גרינוולד
קופירייטינג, סופרות וכתיבה
תקשורת חזותית ועיצוב גרפי
שריון
בטיחות לביטחון
בטחון+/ בטחון פלוס
חסון
אל רעד
עלי אדמות
מעטפת
פלד(מל' פלדה)
כריש / לויתן

המילה "שיא" תוכל להתלוות ל...- לדוגמא: מגן שיא/שיא פלד ועוד...
כמו"כ, המילה "פלוס"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1174948:
להלן מספר הצעות מאת:
אסתי גרינוולד
קופירייטינג, סופרות וכתיבה
תקשורת חזותית ועיצוב גרפי
שריון
בטיחות לביטחון
בטחון+/ בטחון פלוס
חסון
אל רעד
עלי אדמות
מעטפת
פלד(מל' פלדה)
כריש / לויתן

המילה "שיא" תוכל להתלוות ל...- לדוגמא: מגן שיא/שיא פלד ועוד...
כמו"כ, המילה "פלוס"

המון תודות על כל ההצעות, יש כאן הרבה כיוונים טובים, בעיקר על הרעיון לצרף את השיא למילה אחרת, בפרט ש"שיא" זה גם ר"ת של הבעלים, אז מכאן הדרך שלי הרבה יותר קצרה,
ממש תודה!!

• הוסף לסימניות
שם חברה

"עדי עד בע"מ"

"מאז ולתמיד בע"מ"

"אופק חדש"

• הוסף לסימניות
אני ממש מודה לכולכם על הרעיונות,
בפרט לITZIKO על השם "אופק חדש" זה הכי מתאים לדעתי למטרה גם אם יש הרבה חברות עם השם הזה, אבל זה הכי מתאים ויפה,
אז הנה הלוגו שעשיתי בסוף...

קבצים מצורפים

• הדמיה לוגו.png
    KB 702.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
"בונים לך איכות חיים"
קשה לי להזדהות אם מסר שכזה לתמ"א 38. האם בשביל 'איכות חיים' של חדר אני אמור לספוק עוד 50% דיירים ממה שיש לי כיום בבנין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפאלV;1176227:
"בונים לך איכות חיים"
קשה לי להזדהות אם מסר שכזה לתמ"א 38. האם בשביל 'איכות חיים' של חדר אני אמור לספוק עוד 50% דיירים ממה שיש לי כיום בבנין!

זה לא רק חדר.
זה מעלית, זה ממ"ד, זה חניה תחת הבניין, זה בניין משופץ חיצונית, זה חדר מדרגות חדש, וזה עוד הרבה דברים שמי שיודע מצליח להוציא מהקבלן - סוכה, מרפסת, וכו')

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה