עזרה אולי מישהו נתקל בדבר כזה? ויודע מה לעשות?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
מישהו יודע מה עושים במקרה שנכנסתי ברכב שחנה בחנייה והתעקם לו קצת הפח.
זה קרה לפני מספר שנים בחניון גדול ולא השארתי פתק או משהו לצערי...

איך ניתן לתקן דבר כזה? כלומר לכפר על דבר כזה... לתת סכום לצדקה או מה?
אין לי דרך לדעת מי היה בעל הרכב

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
מישהו יודע מה עושים במקרה שנכנסתי ברכב שחנה בחנייה והתעקם לו קצת הפח.
זה קרה לפני מספר שנים בחניון גדול ולא השארתי פתק או משהו לצערי...

איך ניתן לתקן דבר כזה? כלומר לכפר על דבר כזה... לתת סכום לצדקה או מה?
אין לי דרך לדעת מי היה בעל הרכב
אולי לפרסם ביתד במדור רשות הרבים.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בד"כ אנשים כאלה לא זוכרים איפה זה היה, ולפעמים הם שמו לב לזה רק אחרי שבוע.
ככה שלפרסם זה חסר סיכוי
יש יותר סיכוי שאנשים אחרים יטפסו על זה טרמפ ויהיה קשה לך להתנער מהם

• הוסף לסימניות
יש קרנות שהקימו ששומרים את הכסף עד שיבוא אליהו משהו כזה. נקי כפיים נראה לי קוראים להם. תבדוק את זה.
יש הרבה רבנים שאומרים שזה לא פיתרון טוב, אני לא מכיר את הנושא, אבל כדאי שכל אחד ישאל את רבותיו.

• הוסף לסימניות
זה לא באמת יעזור, הרבה פעמים לא שמים לב מיד כשזה קורה.
וכמעט כל בעל רכב יכול להגיד שמישהו נתקע בו ואין לו מושג מי זה ואי אפשר להוכיח לו שזה לא אתה

אין באמת מה לעשות רק לקוות שהוא ימחל

אגב, אשריך ישראל שמנסים לחשוב למי הזיקו גם לפני כמה שנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתוב בספרים (נראה לי בחובת הלבבות) שבמקרה שאי אפשר להשיג את מי שנפגע ממך. אפשר להתפלל ולבקש מה' שייתן בליבו למחול לך. זה וודאי אתה יכול לעשות. שנה טובה ומבורכת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה