אולי מכאן תבוא הישועה...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא קשור לפורום פה,
אבל בכל זאת אני מנסה.
כבר כמה ימים שאני פותחת את הדפדפן רושמת משהו לחיפוש
וזה מה שניפתח לי.
האיות מצוין.
הכל תקין,
ואני לא מבינה מה הבעיה...
אשמח לעיצה טובהצפה בקובץ המצורף 276792

• הוסף לסימניות
אז תפני לרימון - הכתובת הכי נכונה! *8900

• הוסף לסימניות
תקלה של רימון
אין להם פיתרון והם גם לא רוצים למצוא פיתרון
אלא רק לעבור למנוע "חיפוש" שלהם

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה בימים האחרונים כל הזמן!

חשבתי שזה בעיה אצלי.

• הוסף לסימניות
גם לי יש רימון וקרה לי קצת בימים האחרונים, האמת לא קישרתי לחסימה, אבל יש לך שם לינק חיפוש בגוגל, תילחצי עליו, עובר לחיפוש הרגיל של גוגל.

• הוסף לסימניות
סיוט מתמשך. נהיה אצלי גם ולא הבנתי למה. אוף.
מסובך לחפש דברים שלפני שבועיים היה בשניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתרוג-רימון חיפשו פיתרון קל ונוח יותר עבר חיפוש גוגל מסונן. ולכן הם התחילו לעבוד עם חברת חיפוש, במקום להשתמש עם מנוע החיפוש של גוגל. דא עקא, שמנוע החיפוש ההוא לא משתווה למנוע החיפוש של גוגל. פשוט שמים וארץ. סיוט נוראי. אבל זה מה יש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1958731:
אתרוג-רימון חיפשו פיתרון קל ונוח יותר עבר חיפוש גוגל מסונן. ולכן הם התחילו לעבוד עם חברת חיפוש, במקום להשתמש עם מנוע החיפוש של גוגל. דא עקא, שמנוע החיפוש ההוא לא משתווה למנוע החיפוש של גוגל. פשוט שמים וארץ. סיוט נוראי. אבל זה מה יש.

חב לרק שהם לא מעדכנים את הלקוחות שלהם בדברים האילו

• הוסף לסימניות
יו , לא הבנתי למה זה ככה אצלי בימים האחרונים,
רמה -אתה יודע מה עושים? ניסיתי לעבור למסלול הכי פתוח וגם שם זה קים
אין שום פיתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1958778:
יו , לא הבנתי למה זה ככה אצלי בימים האחרונים,
רמה -אתה יודע מה עושים? ניסיתי לעבור למסלול הכי פתוח וגם שם זה קים
אין שום פיתרון?
כנראה שלא,
לא כ'כ נראה לי שזה קשור לרמת חסימה,
מחר אנסה לדבר עם רימון ואעדכן את כולם פה

• הוסף לסימניות
זה אכן לא קשור לרמת החסימה.
הם פשוט עברו למנוע חיפוש אחר, במקום מנוע החיפוש של גוגל.
הם הרוויחו חיים קלים [ואולי בצדק], ואנחנו סובלים. מה שתקבל בגוגל בדף 1, במנוע חיפוש שלהם תקבל בדף 10, אם בכלל. מנסיון. [כמובן, יש יוצא מן הכלל].

• הוסף לסימניות
וואו,
גם אצלינו כבר שבועיים בערך יש בעיות מהסוג הזה. ואנחנו כמוסד משתגעים לחלוטין.
אנחנו עם אתרוג כל הזמן על הקו, והם לא מצליחים להבין למה זה קורה!!!!!!!!!

ויש גם דברים שהיו עד עכשיו משוחררים. ונחסמו לפתע פתאום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה