מידע שימושי אולי מכאן תבוא הישועה?

• הוסף לסימניות
נשמע רעיון מעולה!
אני גם כרגע עוזבת מקום עבודה טוב שנעשה ללא רלוונטי עבורי. במקצועי כותבת תוכן ויש לי ניסיון והצלחות...
אם יש כאן מישהי יותר יוזמתית ממני, שתארגן משהו קבוצתי - אשמח מאד להצטרף. (פותר גם בעיות רבות של מקומות עבודה ברגע שכל העובדים חרדיים)
נשמע לי כמו רעיון שיכול להצליח בגדול!
אז-- מי מרים את הכפפה?
תרצי ליצור איתי קשר?
אני ממפה את מי שפנתה אלי במטרה לראות מה קיים

• הוסף לסימניות
אם אתן רציניות אני אשמח גם להצטרף,
תעדכנו מה מתקדם

• הוסף לסימניות
תחליטו לאיפה זה מיתקדם
כי בינתיים יש לי הצעת עבודה על הפרק....(חתימת חוזה וכו)
למרות שההצעה שלי יותר מגרה

• הוסף לסימניות
טוב מכיוון שכל מיני טיפוסים כתבו לי מילים
ירדתי מזה
קשה לארגן ככה דרך הפרוג
עוד בלי להכיר ולא להבין מי מאחורי המיל
ממש מפחיד איזה אנשים משועממים יש

אז בהצלחה לכל אחת ותודה על הרצון לתת ולעזור.

• הוסף לסימניות
טוב מכיוון שכל מיני טיפוסים כתבו לי מילים
ירדתי מזה
קשה לארגן ככה דרך הפרוג
עוד בלי להכיר ולא להבין מי מאחורי המיל
ממש מפחיד איזה אנשים משועממים יש

אז בהצלחה לכל אחת ותודה על הרצון לתת ולעזור.
ממש חבל......
חייבים לטפל בתופעה הזאת

• הוסף לסימניות
ככה לא בונים עסק!
אולי ארגון התנדבותי בדגש על אולי
עסק אינו לשכת התעסוקה
טוב שבחרת לסגור על ההצעת עבודה שקיבלת
שיהיה לכם המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי קוח מפורטים ומלאים אם יש למישהי רעיון על משהו אשמח לשלוח הכל כתוב שם..
תודה על ההערה לא התכוונתי לצמרר...
ראיתי שקו"ח מאוחדת מחפשים בי-ם מזכירות או/ו מנהלת מרפאה אולי זה יכול להתאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה