אולי מפה יבוא לי פתרון.....

• הוסף לסימניות
יש לי את הלוגו הנ"ל ואני צריכה להדפיס אותו בענק
איך אני יכולה להפוך אותו לויקטורי בצורה הכי טובה??!!

אני צריכה רק את העיגולים.

קבצים מצורפים

• עיגול לוגו.png
    KB 268 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תצירי את העיגולים, ותני להם שיטת שילוב, אולי מולטיפלי. ואולי קצת שקיפות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1185020:
תצירי את העיגולים, ותני להם שיטת שילוב, אולי מולטיפלי. ואולי קצת שקיפות.

תודה..
אני צריכה את זה 1:1
אותו הדבר..???!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1185035:
תודה..
אני צריכה את זה 1:1
אותו הדבר..???!!!
למה שלא יצא אותו הדבר?
לדעתי כך הם ציירו את זה.
תעברי במדוייק עם הפן טול. תצבעי עם הדוגם צבע. ויצא לך 1:1...

• הוסף לסימניות
בעצם, זה עיגולים עם סטרוק של משולש.
אולי זה יכול להקל את הקטע של לעבור עיגול עיגול עם הפן טול.
תצירי עיגול, תשברי אותו באמצע עם המספרים. ותני לו גבול של משולש. כך בגדלים שונים.

• הוסף לסימניות
תעתקי עם ציפורן...

• הוסף לסימניות
עשיתי live trace אולי תשחק עם זה

קבצים מצורפים

• עיגול לוגו.ai
    1.3 MB · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה