נאבד אולי מצאתם כובע היום?

• הוסף לסימניות
שכחנו כובע של בחור ישיבה, בקו 39 לכיוון גשר המיתרים, בסביבות 09:00. אולי מצאתם?

• הוסף לסימניות
כדאי להכניס ולהפיץ לקהל גדול את האבידה בקו החסד 07-95-79-24-54 בשלוחה 1 ונקווה שיתקיים במהרה, ושבו "האבידה" לגבולם

• הוסף לסימניות
@mama24 ראיתי שציטטת אותי וכשאני מנסה לראות מה והיכן אז נפתח לי דף של "אופס"... חסום
תוכלי לכתוב לי מה רצית?
שאלת משהו?

• הוסף לסימניות
@mama24 ראיתי שציטטת אותי וכשאני מנסה לראות מה והיכן אז נפתח לי דף של "אופס"... חסום
תוכלי לכתוב לי מה רצית?
שאלת משהו?
ציטטתי אותך באשכול על ציפוי המטבח בטפט.
אתייג אותך שם שתראי את ההודעה

• הוסף לסימניות
תוכלי לכתוב לי מה רצית?
שאלת
ציטטתי אותך באשכול על ציפוי המטבח בטפט.
אתייג אותך שם שתראי את ההודעה
זה מה שנפתח לי כשאני לוחצת על האשכול הזה. מוזר. למה?
1713536410806.png

• הוסף לסימניות
תוכלי לכתוב לי מה רצית?
שאלת

זה מה שנפתח לי כשאני לוחצת על האשכול הזה. מוזר. למה?
צפה בקובץ המצורף 1632635
לא שאלתי.
את כנראה בנטפרי כי זה בחכמת.
בכולופן, רק ציטטתי את מה שכתבת על ציפוי השיש לטובת אלו ששאלו

• הוסף לסימניות
בינתיים מקפיצים לי את ההודעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה