אולי משהו מכיר את הבעיה הזאת

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמת וידאו קלטות של סוני VX2100. עקרונית היא מצלמת נפלא. לפני ככשנה היתה לי בעיה במצלמה של קפיצות פריימים. שלחתי אותה למעבדה. היא אמרה לי שם שהחליפו את הטכניקה ושלמתי 1200 ש"ח.

אתמול צילמתי, וכשאני צופה בחומר אני רואה פריים רגיל אך יש קפיצות בסאונד, כמו שהייתי שומעת בבעיה שהייתה לי אז.

העברתי קלטת ניקוי, לא עזר.

כשהעברתי את הקלטת קדימה ווהרצתי שוב אחורה עשיתי פליי והכל עבד בסדר.

משהו יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
מדובר ככל הנראה בראש וידאו מלולכך

החליפו את ראש הוידאו, מה שאת קוראת לו ׳הטכניקה׳

כנראה שהראש התלכלך שוב, וזה שזה לא הופיע שוב זו התנהגות אופיינית, הליכלוך זז וההפרעה חלפה. קלטת ניקוי לא תמיד עוזרת במיידי, וחשוב לוודא שיש בקלטת סרט נקי שלא היה כבר בשימוש (קלטת ניקוי היא קצרה מאוד ולפעמים כבר עבר כל הסליל ובניקוי את רק חוזרת שוב ושוב על אותו קטע אחרון בסליל, והוא כבר מלוכלך..)

לא מכיר את הדגם, אבל אם את משתמשת במצלמה לצילום מקצועי וחשוב לך לשמור על הראש, מומלץ לא להשתמש במצלמה לשום צורך מלבד צילום. לא לצפיה ולא לדגימה.
חשוב גם להקפיד תמיד על שימוש בקלטות חדשות ומאותו סוג בכדי לא לערבב כימיקלים שונים על ראש הוידאו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה