עזרה אולי משהו פו יחכים אותי(חיתוך ולייזר של אריזות) דחוף לי עבור לקוח ממש תודה

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ שעיצבתי עבור קופסא לקלפים ומבקשים בדפוס שאני ישלח קובץ חיתוך סכין איך עושים את זה כמה עולה הכנה?
אין לי שום מושג ועם משהו יכול לעזור לי בנושא ממש יעזור לי
מצרפת את הקובץ, מיואשת!
כל הכוונה תעזור .:)

קבצים מצורפים

• 333.pdf
    KB 224.8 · צפיות: 95
  • הוסף לסימניות
תשאלי לתומך את הדפוס מה בדיוק צריכים
זה לא נשמע לי משהו מדי מסובך

• הוסף לסימניות
חשבתי שזה לא לגרפיקאית רגילה זה משהומ שהדפוס בחיתוכים שלו יודע לעשו לא?!

• הוסף לסימניות
לא מבינה למה הם התכוונו
בד"כ שולחים 3 קבצים
אחד רק גרפיקה
אחד רק שירטוט של הסכין (כמו שהעלית)
והשלישי את שניהם יחד
שידעו איפה למקם את הסכין

הם צריכים עוד משהו?

• הוסף לסימניות
החיתוך צריך להיות בקובץ וקטורי
לא כתמונה

• הוסף לסימניות
שלחתי להם4 סוגים קובץ תצמונה קובץ pang קובץ מקורי -תוכנה ,קובץ epsאילוסטרייטור מתפרק
וכלום! וכן pdf
אני יכתוב בדיוק מה בקשו:תשלחי קובץ הדפסה בלבד וקובץ קו סכין ב PDF יש קובץ הכנה בלייזר שעושים באינדיזיין משדהו??

• הוסף לסימניות
תשמרו את קובץ הסכין באילוסטרייטור - כקובץ pdf (לא eps)

• הוסף לסימניות
שימי לב יש רק קווי חיתוך בפריסה שלך קופסא זה לא יצא
איפה שאת רוצה קיפול יש לצבוע את הקווים בצבע שונה או לשים קו מקווקו כדי שהדפוס ידע איפה צריך קיפול
וכמובן לתת לדפוס מקרא לפי צבעים / סוגי קווים
מעבר לכך יש צורך כמו שציינו כאן ב3 קבצי PDF
1 קו סכין
2 עיצוב
3 שניהם יחד

• הוסף לסימניות
כזה?

קבצים מצורפים

• קו סכין מוכן.pdf
    KB 49.5 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
אפשרי לעשות בלייזר ללא צורך במבלט.. קבצי PDF( רצוי שלושה קבצים פרוצס +סכין-ללא סכין- סכין בלבד) השאלה מה הכמות? וכמובן שאפשר גם להשביח דיגיטלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה