מאפים אולי משהיו יודעת איך מכינים את זה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אופים את זה
שוכב או עומד?

• הוסף לסימניות
הכנתי מבצק של חלות לטעמי יותר טעים מבצק עלים
כמו שאמרו לך כבר רדדתי פס בצק ברוחב של כ-1 ס"מ והתחלתי ללפף מלמעלה כלפי מטה
משחתי בביצה וזריתי שומשום
יש לי תמונה ישנה
מהמםם
מה מילאת ?

• הוסף לסימניות
הכנתי גם מבצק רבוך לקונוסים קטנטנים של בערך 3-4 ס"מ במילוי מתוק וקישוטים
פשוט ליפפתי רק כמחצית 1/3 מגובה הקונוס
יואוו
זה מטורף כמה עשית!!
להשתגע לגמרי עם כאלה כמויות
כמה קונוסים היה לך ?

• הוסף לסימניות
יואוו
זה מטורף כמה עשית!!
להשתגע לגמרי עם כאלה כמויות
כמה קונוסים היה לך ?
וואו
מעניין! כמה שהדבר ענתיקה שבענתיקות עדיין מזמינים לשמחות, משום מה לא נמאס...

בד"כ הייתי מכינה במגש אליפטי גדול בעל שוליים יפהפיים שמכיל בסביבות -120 קונוסים קטנטנים

כיום אני כבר לא משיגה את המגשים המיוחדים ההם אבל יש מגשים באותו גודל אבל ללא השוליים המרשימים
אלא בסגנון המגשים כמו שרואים פה

• הוסף לסימניות
וואו

בד"כ הייתי מכינה במגש אליפטי גדול בעל שוליים יפהפיים שמכיל בסביבות -120 קונוסים קטנטנים

כיום אני כבר לא משיגה את המגשים המיוחדים ההם אבל יש מגשים באותו גודל אבל ללא השוליים המרשימים
לדעתי באמת ענתיקה
לא רואה את זה בשמחות כלל
ואני מסתובבת הרב
אני רוצה לעשות את זה לשמלוחי מנות ( תחפושות של שפן וגזר )

• הוסף לסימניות
וואו

התכונתי לשאול כמה קונוסים מברזל היה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה