אולי משהי תוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
בטעות נלחץ לי על המון חלקים בפריימיר דיזולב גם בהתחלה וגם בסוף :eek::eek:
יש אפשרות לבטל הכל יחד?
או שצריך אחד אחד?

• הוסף לסימניות
בבקשה...

• הוסף לסימניות
יש טריק שיסיר לך את כל המעברים מקטע מסויים עד קטע מסויים שתבחרי.

1. תבחרי עם CTRL את הקליפים מנקודת העריכה השנייה והלאה, כך שנקודות המפגש של הקליפים מסומנות.
1.PNG

2. תלחצי שלושה פעמים SHIFT + T

• הוסף לסימניות
נקטע לי.. המשך:

כך שתראי שנקודות היציאה מסומנות
2.PNG

3. תלחצי CTRL + חץ שמאלה. המצב הזה יוריד לך פריים אחורה מכל קליפ וישחרר את המעברים
(בהגדלה תוכלי לראות שנחתך פריים)
3.PNG

4. תלחצי כעת CTRL + חץ ימינה. כעת הקשה זו תמלא לך את הפריים הקודם שנחתך.
4.PNG

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה אבל זה לא מחק לי את הדיזולפים
וגם יש לי רווחים בין הקליפים:(:(

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה אבל זה לא מחק לי את הדיזולפים
וגם יש לי רווחים בין הקליפ
אולי תחזרי אחורה ותעקבי שוב אחרי השלבים
שימי לב לסמן את כל הקליפים לא כולל נקודת ההתחלה

• הוסף לסימניות
ווואוו ככ תודה רבה לך על העזרה
באמת אין מילים
זה מוריד לי מהפריים אבל את הדיזולב הוא מתעקש להשאיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה