דרוש מידע אולי קניתם לאחרונה ספה ויכולים להמליץ לנו מה כדאי?

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע!
הסלון לא גדול לכן צבע כהה לא יתאים, מצד שני שבעתי מהצבע הבהיר, הוא דרש נקיון ברמה שבועית.
אני כן רוצה משהו קל לניקוי, אבל לא את העור\דמוי עור. (היה לי כבר 15 שנה)
והאם מישהו התנסה בספה שנשלף ממנה מיטה? זה שווה? זה חזק? זה מוריד מהיופי?
כמובן גם לא מדי יקר.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לאחרונה. אחרי חיפוש של שנה...
אם את רוצה תמונה והמלצות את יכולה להשאיר לי מייל אני אשלח לך תמונות

• הוסף לסימניות
קניתי לר"ה ספה שנפתחת למיטת שלישייה
מצד אחד, הוא משמש בדיוק למטרה שהוא צריך: נוח במידה, מתאים מאוד לאירוח, הילדים עוברים לישון על הספה והאורחים בחדר פרטי.
מצד שני, זה לא בדיוק כמו ספה שהיא רק ספה. כשמתיישבים על הספה - לא שוקעים פנימה כמו בספות הרגילות. לקח לי זמן להתרגל לזה, אבל סה"כ נהנים.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2021-02-17 at 11.02.56.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-17 at 11.02.56.jpeg
    KB 75.7 · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
קניתי לר"ה ספה שנפתחת למיטת שלישייה
מצד אחד, הוא משמש בדיוק למטרה שהוא צריך: נוח במידה, מתאים מאוד לאירוח, הילדים עוברים לישון על הספה והאורחים בחדר פרטי.
מצד שני, זה לא בדיוק כמו ספה שהיא רק ספה. כשמתיישבים על הספה - לא שוקעים פנימה כמו בספות הרגילות. לקח לי זמן להתרגל לזה, אבל סה"כ נהנים.
זה בד קטיפה? איך היא מבחינת ניקיון?
איפה קנית?

• הוסף לסימניות
בד ז'מש, קנינו גם במבינו לכיסוי המזרן העליון. מתכבס במכונת כביסה.
כשהתינוק לכלך עם במבה רטובה/עוגיה לחה - ניקינו עם מגבון וירד לגמרי

• הוסף לסימניות
יש חנות בקניון רמות "יופי של ריהוט" יש להם מגוון אדיר של ספות. בכול צבע וכול סוג בד שתרצו (בהתאמה אישית)
אנחנו קנינו לפני שנה בד זמש מתנקה נהדר. ממש מרוצים.

• הוסף לסימניות
יש חנות בקניון רמות "יופי של ריהוט" יש להם מגוון אדיר של ספות. בכול צבע וכול סוג בד שתרצו (בהתאמה אישית)
אנחנו קנינו לפני שנה בד זמש מתנקה נהדר. ממש מרוצים.
מה המחיר שם לספה של שלוש פחות או יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה