דרוש מידע אולי קנית גם את המכונית על שלט הזאת?

• הוסף לסימניות
אולי גם את קנית אותה בברכת השם (בבני ברק)
קניתי לפני חצי שנה, והיה פעמיים בודדות בשימוש ונשבר לי המטען של הבטרייה,
יש לך אולי למכור לי את שלך? במקרה שהרכב נשבר..:(
או אולי אפשר לקנות מטען כזה?
1677762202667.png

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה ברורה של החלק ואולי אני יוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לחתוך את הכבל ולחתוך כבל יו אס בי ולחבר אדום לאדום ושחור שחור
(ללא אחריות רק הצעה)
רק לא זה!
(אלא אם כן אתם מבינים טוב בחשמל)
אני מכיר מקרוב כזה סיפור עם מטוס על שלט, שבנס הסתיים רק במטוס מפויח...

• הוסף לסימניות
יש לי פנוי,
יכולה להגיע לאישי?

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי, אשמח מאד ממי שיש לו מטען כזה ולא צריך, למכירה או למסירה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מאד אשמח אם יש למישהו, מקפיצה שוב(אחרי כל פעם שהילד מזכיר לי)..:rolleyes:
השתמש עם זה פעמיים בדיוק ובטעות נשבר לי ביד..

• הוסף לסימניות
למי שרוצה הבאתי שבוע שעבר קופון אמזון למכונית שלט שמחירה המלא 69.99$ ויש עליה 75% הנחה ובקופה ירד המחיר לכ18$ בלבד (המחיר כולל המשלוח חינם עם שליח עד עד הבית !)

תקף רשמית עד היום ב24:00 (בפועל תקף עד מחר בבוקר ב10:00)

• הוסף לסימניות
תודה המכונית מעולה, היתה בשימוש פעמיים בדיוק, רק בטעות בחיבור למטען שבתי את המטען.. כך שאשמח אם אמצא רק מטען

• הוסף לסימניות
תודה המכונית מעולה, היתה בשימוש פעמיים בדיוק, רק בטעות בחיבור למטען שבתי את המטען.. כך שאשמח אם אמצא רק מטען

שימי לב ש @MOM הביאה לך קישור בפחות מ1$

ואם את מסתבכת עם הזמנות כדי שתשאלי חברה כי זה peace of cake להזמין.

• הוסף לסימניות
הייתי מזמינה גם בסכום כזה אם הייתי יודעת שזה מתאים
תודה!
כאן יש מגוון סוגים לפי מתח רצוי. אפשר לראות מה כתוב על הבטריה.
זה יותר זול מהנ"ל גם בהכי יקר כי המשלוח חינם.
ק"ש

• הוסף לסימניות
למי שרוצה הבאתי שבוע שעבר קופון אמזון למכונית שלט שמחירה המלא 69.99$ ויש עליה 75% הנחה ובקופה ירד המחיר לכ18$ בלבד (המחיר כולל המשלוח חינם עם שליח עד עד הבית !)

תקף רשמית עד היום ב24:00 (בפועל תקף עד מחר בבוקר ב10:00)
ואיך המכונית?
איך מטעינים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה