אולי תוכלו לעזור לי להרים לו את היד?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות מסכה ליד שבתמונה המצורפת מתוך הוידאו,
ושהמסכה תזוז לפי התנועות של היד בוידאו
האם יש דרך לעשות דבר כזה?
upload_2018-4-22_12-51-38.png

• הוסף לסימניות
בודאי, עם רוטו בראש

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מסכה באפטר, ולהזיז את הנקודות כל כמה פריימים לפי הצורך.
ראיתי גם שבפרימייר אפשר להגדיר שהמסכה תעקוב אחרי העצם באופן אוטומטי, רק שאיני יודעת באיזה אופן עושים זאת.

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות גם עקיבת מסכות.
צרי את המסכה, ועל שם המסכה עצמה תקליקי קליק ימני track mask

• הוסף לסימניות
תודה!
העקיבה למסיכה לא עוזרת לי כי אני צריכה שהצורה של המסיכה תשתנה לפי תזוזת היד
ולא רק שהיא תזוז באותה צורה.

ננסה עם הרוטו בראש

• הוסף לסימניות
העקיבה על המסיכה אמורה חעשות את אותה פעולה של הרוטו בראש, רק מנסיון צשהו מתפספס שם באמצע הדרך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ברצוני למחזר את המשכנתא שלי
כרגע אין לי אפשרות לשלם את הסכום הזה ליועץ ואני רוצה לעשות את זה לבד
אשמח לעזרה ממי שלא אכפת לי לתרום קצת מהידע שלו על מנת לעזור לי.
קבלתי הצעה ראשונה מלאומי,
ההצעה כזאת:
1746644079507.png
אבל אני רוצה להגדיל את המשכנתא שלי בעוד 100,000 ואז לבחור מסלול אחד צמוד למדד במטרה שאחרי כמה חודשים אמחזר את המסלול הזה וארוויח את הריביות הנמוכות.
כשפניתי אל הבנק אז נאמר לי שהלוואה כזאת בתנאי ריבית של מגורים צריכה להיות לצורך שיפוץ ולצורך כך אני צריכה חוזה מול קבלן
שאלתי היא כזאת:
א. האם פשוט לשלם לקבלן על מנת שיחתום איתי חוזה כזה ולשלם לו סכום מועט וכמה אם כן לשלם לו?
ב. האם לפי ההצעה השניה שקבלתי עם התוספת של המסלול הנוסף זה שווה לי?
ג. האם יש דרך נוספת שאפשר להחכים אותי בה איך לבצע את הקומבינה הזאת חוצמלשדוד בנק?

שאלה נוספת ועיקרית האם לחכות לעוד חודש ואז לבצע מיחזור כי ממה שקראתי יש מגמה של ירידה , לא?
אשמח לעזרה ממביני עניין.
בתודה מראש :)
1746643952572.png1746643968554.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה