דרוש מידע אולי תעזרו לנו להחכים ולהחליט סוף סוף...(-:

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני בעד מלון.
אבל לא חושבת שהוא עולה פחות משכירות דירה.
זה חוסך הגשת אוכל, הכנתו, שטיפת כלים באמצע ואחרי,
חוסך להעניק תכניות כל הזמן, כי קבוצת הנופש מספקת (לכן אין צורך לצאת לטיולים אלא א"כ מתעקשים).
ודווקא עכשיו יכולים להיות דילים פנויים של הרגע האחרון!
יש בריכה, יש חברה מגוונת לילדים,
אם נוסעים עם עוד משפחה זה כיף מאד.
מי שרוצה פרטיות- לא נוסע למלון.
מי שרוצה חויות וחופש ממשימות, מומלץ מאד!

(אבל התקציב כפי שאמרתי- גבוה מאד).

• הוסף לסימניות
BS''D
היום דירות טובות בצפון כולל בריכה גדולה זה כבר 2500 ש''ח

• הוסף לסימניות
מבינה לחלוטין זה לא נעים בכלל, ועדיין.
המקרים האלו לא קורים כל יום, ואני נוטה יותר להאמין שרוב השוכרים הם לא ככה.
ולכן עדיין הסכום הזה נשמע לי מידיי מוגזם.

בעניין ההחלפה הייתי עושה את זה בשמחה אם הייתה לי דירה משלי.
כרגע כשעדיין אין לי זו לא אופציה.
סורי אבל אי אפשר לחשבן לאחר רווחים
בטח לא לשפוט
להשכיר דירה זה פרוייקט והרבה מעבר להוצאות.. זה לנדוד, זה לוותר על הפרטיות, זה להתכונן לפני ואחרי ועוד
אני כותבת מצד של שוכרת ולא של משכירה, ועדיין, על אף המחיר, אני בטוחה שהמשכירים לא הופכים לעשירים גדולים מהחגיגה הזו. זו סך הכל הפרנסה שלהם

• הוסף לסימניות
BS''D
היום דירות טובות בצפון כולל בריכה גדולה זה כבר 2500 ש''ח
לא חשבתי אחרת..
סורי אבל אי אפשר לחשבן לאחר רווחים
בטח לא לשפוט
להשכיר דירה זה פרוייקט והרבה מעבר להוצאות.. זה לנדוד, זה לוותר על הפרטיות, זה להתכונן לפני ואחרי ועוד
אני כותבת מצד של שוכרת ולא של משכירה, ועדיין, על אף המחיר, אני בטוחה שהמשכירים לא הופכים לעשירים גדולים מהחגיגה הזו. זו סך הכל הפרנסה שלהם
אדרבא,
קדימה תני לי הסבר שאבין.
לגבי ההתארגנות לפני ואחרי לא חושבת שזה סיבה גם אדם שיוצא לנפוש מתארגן לפני ואחרי ולא מצפה שמישהו יבין או יתחשב בכך.
אני מתכוונת להוצאות ממש לדוג' זה חשבון חשמל, מים, כביסה..
ואני לא עד כדי כך מרובעת יש אצלנו בני משפחה ששוכרים, וכן הם מודים שזו הכנסה חד שנתית יפה מאד.

ואם שאלת למה אנחנו לא שוכרים מהם מסיבה פשוטה שזו שבטבריה יש לה בריכה גדולה ואני מאד חוששת ממקום כזה, לאור הסכנות שקרו לאחרונה.

• הוסף לסימניות
כאחת שגרה בעיר מבוקשת מאד להשכרה ואף שנה לא משכירה את הדירה יכולה לתת מעט את הצד השני. לארגן דירה שתהיה מ-ב-ר-י-ק-ה, להשאיר מצעים ומגבות, לנדוד במשך מס ימים עם לב דופק כי מי יודע איך נקבל את הדירה, לחזור ולארגן שוב את הבית, לכבס את כל המצעים, לכסות נזקים ובסוף להשאר עם 2000 שקל רווח הייתם מסכימים לעשות את זה??
צריך שישאר סכום ששווה את המאמץ המטורף הזה. אנחמו נוסעים כל שנה ממילא ואני לא משכירה את הדירה כי אין לי כח לטרוף הזה.

• הוסף לסימניות
לא חייבים לצאת. פשוט ככה. העובדה שכ-ולם, יוצאים באותם ימים, לאותו כיוון, ומקבלים כל קורת גג ומזרון, גורמת למחירים להיות גבוהים.
אל תספרו לעצמכם שאתם "חייבים את הנופש". זה לא נופש ולא מנוחה. זה מרוץ מיוזע בתוך שאר כלל ישראל שמתחרים על כל מ"ר של "טבע" מלוכלך ודירות מוזנחות. אפשר להחליף דירות עם קרובים, אפשר לארח בני דודים ולהחליף ילדים. אפשר לצאת ליציאות קצרות ולחזור הביתה, ואפשר גם פשוט להשאר בבית עם קרטיבים ולהנות מחופש מלימודים.

אם ממש קשה לכם, תחשבו בכל רגע נתון ש3-4 ימי החופש כבר היו בתחילת בין הזמנים, או יהיו בסופם. הרי בכל מקרה צריך להיות בבית בשאר השבועיים....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבינה לחלוטין זה לא נעים בכלל, ועדיין.
המקרים האלו לא קורים כל יום, ואני נוטה יותר להאמין שרוב השוכרים הם לא ככה.
ולכן עדיין הסכום הזה נשמע לי מידיי מוגזם.

בעניין ההחלפה הייתי עושה את זה בשמחה אם הייתה לי דירה משלי.
כרגע כשעדיין אין לי זו לא אופציה.
גם עם המקרים האלו לא קורה כל יום מספיק אחד בשנה בשביל להוציא את המיץ להשכיר בכלל את הדירה, לכן הסכום גבוה, ויש משפחות שאפילו בעד סכום כזה גבוה לא מוכנות לעבור את כל מסכת התלאות הנ"ל, זה אומר משהו..

• הוסף לסימניות
כאחת שגרה בעיר מבוקשת מאד להשכרה ואף שנה לא משכירה את הדירה יכולה לתת מעט את הצד השני. לארגן דירה שתהיה מ-ב-ר-י-ק-ה, להשאיר מצעים ומגבות, לנדוד במשך מס ימים עם לב דופק כי מי יודע איך נקבל את הדירה, לחזור ולארגן שוב את הבית, לכבס את כל המצעים, לכסות נזקים ובסוף להשאר עם 2000 שקל רווח הייתם מסכימים לעשות את זה??
צריך שישאר סכום ששווה את המאמץ המטורף הזה. אנחמו נוסעים כל שנה ממילא ואני לא משכירה את הדירה כי אין לי כח לטרוף הזה.
אולי אני ממש בעייתית, אבל אני עדיין מתקשה להבין...
כאילו כל הדירות שמושכרות בקיץ לא נראות ככה בשאר ימות השנה?
ואם המגבות והמצעים זה בעיה, אז לא חושבת שזו בעיה כ''כ גדולה לסכם מראש שלא מקבלים.

רק מה שכן יותר מסתבר לי,
שבמרכז ובשאר חלקי הארץ הדירות עולות הרבה פחות מהצפון, ממילא כל השוכרים מהצפון משלמים פחות ומקבלים יותר והרווח בין השניים הוא הרווח שלהם.
להגיד לך שזה נשמע פייר? לא!

ויצא לנו לשכור כמה פעמים מאישה מקסימה שהייתה קופצת על ההזדמנות ונוסעת להורים יחד עם כל המשפוחה, מעולם היא לא נתנה לי הרגשה שזה פרויקט כ''כ מטורף כפי שמתואר כאן..

• הוסף לסימניות
אולי אני ממש בעייתית, אבל אני עדיין מתקשה להבין...
כאילו כל הדירות שמושכרות בקיץ לא נראות ככה בשאר ימות השנה?
ואם המגבות והמצעים זה בעיה, אז לא חושבת שזו בעיה כ''כ גדולה לסכם מראש שלא מקבלים.

רק מה שכן יותר מסתבר לי,
שבמרכז ובשאר חלקי הארץ הדירות עולות הרבה פחות מהצפון, ממילא כל השוכרים מהצפון משלמים פחות ומקבלים יותר והרווח בין השניים הוא הרווח שלהם.

ויצא לנו לשכור כמה פעמים מאישה מקסימה שהייתה קופצת על ההזדמנות ונוסעת להורים יחד עם כל המשפוחה, מעולם היא לא נתנה לי הרגשה שזה פרויקט כ''כ מטורף כפי שמתואר כאן..
אוקי אולי לה זה לא כזה פרויקט ואדרבה אני בעד.
לי עם כמה פיצקלעך שכל חדר שאני סוף סוף מארגנת הם דואגים לבלגן והכל (בה עשר פעמים) אני עושה לבד אז עד שיש לי סוף סוף חופש לא עובדת בשביל מעט כסף. אולי אם זה יהיה משהו שווה אשקול את העניין.
ד.א. אני רואה השוכרים רוצים שתהיה בריכה, טרמפולינה וחצר מושקעת כל זה עולה כסף והרבה מאד. מי שלא אכפת לו דירה ברמה יותר נמוכה ובלי חצר מושקעת ומסתפק במיטות יכול בכמה מאות לסגור סיפור. אי אפשר לרצות את הטופ ובכמה שפחות כסף

• הוסף לסימניות
אוקי אז הבנתי שזה כמעט חסר סיכוי לצערנו...

אבל במחילה זה נשמע לכם הגיוני המחירים שדורשים היום על הדירות?
למה אני אמורה לשלם 1,200 ש''ח על שינה בלבד!!?

משתמשים קצת במים לדברים הכרחיים, במזגן לשעות הלילה ובמקרר לשמירה על דברים שעלולים להתקלקל, ומחזירים דירה מבריקה ומסודרת פי כמה ממה שקבלנו.
ולא שוכחים להשאיר במזומן טבין וטקילין כמעט 3,000 ש''ח. לכיסוי ההוצאות....!

אולי תסבירו לי בטוב טעם איזה הוצאות יש בסכום הזה למען ה'??

מבינה שאתם רוצים להרוויח, ואין לי שום בעיה עם זה- לבריאות!
אבל יש גבול לכל תעלול. אחרי הכל כולנו בני איש אחד אנחנו.
למה נראה לכם שמשפחת אברך מהמרכז יש להם יותר כסף ממשפחה חרדית בצפון?

אולי אם אשמע הסבר הגיוני ומתיישב על הדעת יהיה לי קל יותר לקבל את המציאות הזו. כי איך שזה נראה זה רק הולך ועולה כל שנה, כל יום....

סורי על ההודעה והניסוח..
נטו מתסכול ספקני..
הכל נכון...
אבל....
לי שברו את השלחן בסלון ופעם אחרת סתימה רצינית, והרסו לי מיחם לשבת.. ועוד.
יש לי חבר שהרסו לו מצעים ועוד כהנה וכהנה...

המון אנשים בכלל מכחישים שזה קשור אליהם,
ואם הם מודים שהם עשו את זה צריך להתמקח איתם המון...

לא נדבר על זה שלוקח כמה שעות לסדר את הדירה, (כולל כביסת מצעים ומגבות ועוד)
ורוב האנשים מחזירים את הדירה מלוכלך ולא נדבר על האנשים שמשאירים מטונף..

מאד קשה להוציא כסף, אבל כשאני לא יודע איך הדירה תחזור לי ועם כמה נזקים... זה הימור גדול.

יש גם המון תיחזוק ועיצוב שעושים בבית רק בגלל שאני רוצה שהדירה תיראה יותר יפה וטוב, שזה עולה המון...

אנשים לא יודעים את ההפרש של משכירי הדירות בבין הזמנים בחשבון חשמל והמים...

ואל תשכחו שהרבה שעות הולכות על טלפונים שלפעמים אנשים סתם מתקשרים ומבקשים תמונות ולא באמת מעוניינים לשכור..

ויש אנשים שזו פשוט ההשקעה שלהם לקנות דירה לנופשים.

מי שזה יקר לו יכול ללכת עם אוהלים לירדן, אף אחד לא שיכנע אותך לשכור את דירתו בצפון...
וד"ל..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק מה שכן יותר מסתבר לי,
ושכירות חודשית בצפון ובמרכז גם שונה, השכירות בצפון מאד זולה...
הכל משתנה לפי היצע וביקוש..

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת להוצאות ממש לדוג' זה חשבון חשמל, מים, כביסה..
זה בדיוק העניין, שאת לא יכולה לחשב הוצאות לאנשים אחרים. אולי בכלל הם קנו את הדירה מכסף שאין להם וכך הם מכסים אותה? אבל לפני השערות, לכל נותן שרות משלמים הרבה מעבר לכיסוי הוצאות נטו, משלמים על זמן, על טירחה, על מחשבה, על עוגמות נפש...

• הוסף לסימניות
כאחת שמשכירה את הדירה הרבה- זה המון עבודה!!! אני מרגישה שאני עושה שוב פסח...
צריכה לנקות ה-כ-ל, להזיז את כל הריהוט, לנקות מקרר, תנור, גז, חלונות, תריסים
מסדרת ארונות- שמא השוכרים יפתחו ארונות ללא רשות!
מפנה את ביתי, מוותרת על פרטיות
נמצאת בלחץ כמה ימים- מי יודע איך ישאירו השוכרים
חוזרת הביתה- ושוב מנקה, וגם אם השוכרים השאירו נקי- עדיין בשביל לחזור לגור בבית שלי מרגישה צורך לנקות את כל המשטחים שוב, וכמובן שירותים אמבטיה יסודי, ושטיפה בבית
כביסות ( את מדברת על 9 מיטות= 9 סטים של מצעים, ו9 מגבות= בערך 6-7 מכונות)
עלות של מים, חשמל, (שהמחיר שלהם גם עלה השנה) נזקים גם קטנים... אפילו משחק שנהרס, שלא לדבר על נזקים משמעותיים יותר.
בקיצור- זה עבודה לכל דבר!!!! ושכרה בצידה...
מי שלא מתאים לו, בהחלט לא חייב...
למה את לא באה בטרוניה לבעלי המלונות שמעלים מחירים כל שנה???
ואולי תסתכלי עלינו משפחות האברכים שעובדים כל כך קשה בשביל הכנסה נוספת ותשפרי אותנו בעוד כמה מאות שקלים???

• הוסף לסימניות
הצד השני - (ההורים שלי השכירו שנים)
לנקות את הבית שיהיה מטופטפ לוקח הרבה זמן. תוך כדי עם ילדים קטנים שמסתובבים, רבים וכו' וכו' (כשמשכירים זה לא כמו נקיון של שבת. צריך יסודי הרבה יותר ולהכניס חפצים ודברים לארונות וכן הלאה)

לצאת לכמה ימים מהבית. גם אם מתארחים אצל משפחה- דלק, אוכל כדי לעזור, אטרקציות (לא נעים 'להתנחל' בבית שלא שלך להרבה זמן עם חבורת ילדים עליזה. מצד שני חם בחוץ אז צריך לצאת למקומות סבירים בחום. המקומות האלו בד"כ עולים יפה..)

חשמל
מים
נזקים שהשוכרים משאירים
וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
מי שזה יקר לו יכול ללכת עם אוהלים לירדן, אף אחד לא שיכנע אותך לשכור את דירתו בצפון...
האמינו לי, תעשו את זה, עשינו ונהננו עד לב השמים!
במקום להשכיר במחירים מטורפים לחסל משכורות שלמות על הרצון לצאת להתאוורר ולהעניק לילדים, אמצנו את הטבע! ;)

• הוסף לסימניות
כאחת שמשכירה את הדירה הרבה- זה המון עבודה!!! אני מרגישה שאני עושה שוב פסח...
צריכה לנקות ה-כ-ל, להזיז את כל הריהוט, לנקות מקרר, תנור, גז, חלונות, תריסים
מסדרת ארונות- שמא השוכרים יפתחו ארונות ללא רשות!
מפנה את ביתי, מוותרת על פרטיות
נמצאת בלחץ כמה ימים- מי יודע איך ישאירו השוכרים
חוזרת הביתה- ושוב מנקה, וגם אם השוכרים השאירו נקי- עדיין בשביל לחזור לגור בבית שלי מרגישה צורך לנקות את כל המשטחים שוב, וכמובן שירותים אמבטיה יסודי, ושטיפה בבית
כביסות ( את מדברת על 9 מיטות= 9 סטים של מצעים, ו9 מגבות= בערך 6-7 מכונות)
עלות של מים, חשמל, (שהמחיר שלהם גם עלה השנה) נזקים גם קטנים... אפילו משחק שנהרס, שלא לדבר על נזקים משמעותיים יותר.
בקיצור- זה עבודה לכל דבר!!!! ושכרה בצידה...
מי שלא מתאים לו, בהחלט לא חייב...
למה את לא באה בטרוניה לבעלי המלונות שמעלים מחירים כל שנה???
ואולי תסתכלי עלינו משפחות האברכים שעובדים כל כך קשה בשביל הכנסה נוספת ותשפרי אותנו בעוד כמה מאות שקלים???
בבתי מלון התמורה היא אחרת, ושם יש מקום לשאלה באמת האם זה משתלם או לא.
זה לא אומר שהמחיר הוא יקר, אבל מקבלים הרבה בשביל זה.
זה לא לבוא לישון וללכת.
ואם עניין המצעים זה בעיה אין לי שום בעיה להביא איתי מצעים נקיים מהבית כדי לחסוך עבודה לבעלת הדירה.
זה באמת יוצא הרבה כביסה כשיש מצעים ממס' מיטות יחד.
לצאת לכמה ימים מהבית. גם אם מתארחים אצל משפחה- דלק, אוכל כדי לעזור, אטרקציות (לא נעים 'להתנחל' בבית שלא שלך להרבה זמן עם חבורת ילדים עליזה. מצד שני חם בחוץ אז צריך לצאת למקומות סבירים בחום. המקומות האלו בד"כ עולים יפה..
ואת כל זה לא הייתם עושים בחופש לולא הייתם משכירים את הדירה?
האמינו לי, תעשו את זה, עשינו ונהננו עד לב השמים!
במקום להשכיר במחירים מטורפים לחסל משכורות שלמות על הרצון לצאת להתאוורר ולהעניק לילדים, אמצנו את הטבע! ;)
זה לא מסוכן?
לי עם כמה פיצקלעך שכל חדר שאני סוף סוף מארגנת הם דואגים לבלגן והכל (בה עשר פעמים) אני עושה לבד אז עד שיש לי סוף סוף חופש לא עובדת בשביל מעט כסף. אולי אם זה יהיה משהו שווה אשקול את העניין.
ד.א. אני רואה השוכרים רוצים שתהיה בריכה, טרמפולינה וחצר מושקעת כל זה עולה כסף והרבה מאד. מי שלא אכפת לו דירה ברמה יותר נמוכה ובלי חצר מושקעת ומסתפק במיטות יכול בכמה מאות לסגור סיפור. אי אפשר לרצות את הטופ ובכמה שפחות כסף
אוקי.
נראה לי שזה סתם ויכוח ללא מטרה מוגדרת, ודי חבל על הזמן.
אז אסכם את זה ככה,
אנחנו לא מחפשים דירה עם בריכה טרמפולינה או ג'קוזי, אלא בית נחמד בעיקר לשהות בלילה.
בעקרון מחפשים 9 מיטות אבל אפשרי בהחלט שחלקם יהיו מזרונים.
אין לנו צורך להיות חמש דק' מהכנרת אפשרי בהחלט שיהיה רחוק יתר באזור העליון יותר של העיר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה