דרוש מידע אולי תעזרו לנו להחכים ולהחליט סוף סוף...(-:

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה לא לבוא לישון וללכת.
את מי 09:00 ועד 23:00 בערב מחוץ לדירה???
שלש ארוחות מחוץ לדירה???
אם כך אולי באמת יקר לך לשלם 1200 ללילה.
אבל גם לא מבינה אם אתם באמת באים רק בשביל שינה- אז למה שלא תצאו לטיולים יום שלם מהמרכז? אז תהיה לכם עוד שעה וחצי נסיעה לכל כיוון- פחות נעים אבל לא מצדיק 1200 ש"ח ללילה.
אך רוב השוכרים לא כך, אלא נמצאים בדירה לפחות כמה שעות בבוקר, משחקים בדירה, אוכלים 1\2\3 ארוחות
ויש שוכרים שגם יוצאים רק לקראת הערב כשנעים...
ואם את מהשיקולים שלך ומצורת החופש שלכם לא מתאים לכם לשלם כזה מחיר- לא אומר שהמחיר שבעלי הדירות לוקחים הוא לא הוגן!
ואת כל זה לא הייתם עושים בחופש לולא הייתם משכירים את הדירה?
גם לנו אין איך לשלם על החופש היקר שלנו- וזו הדרך שלנו להתמודד עם ההוצאה המטורפת!
וכמו שמישהו כבר כתב- גם אם אנחנו הולכים להורים- אך אטרקציות לילדים וכו' עולים כסף.
אפשר להתלונן על אין סוף דברים, וכל אחד צריך לעשות את השיקול שלו!

• הוסף לסימניות
השכרת דירות אינה דומה לתחזוקה הקבועה של הבית.
זה הרבה עבודה לפני
ועל מה מדברים על 800 -900 ל8-9 נפשות ללינה
לכו לכל מקום אחר צימר עם ג'קוזי ובריכה, מלון וכו' וכו' תשלמו לכזאת כמות נפשות מינימום 3500 אל"ש ללילה.
וכמו שכבר כתבו הרבה לפני יש את הענין שנודדים לבית אחר או שמשלמים שכירות במקום אחר, וההשכרה היא זאת שאמורה לכסות את החופש
ושאף אחד לא יספר שמשתמשים במזגן רק בלילה, מה ביום פתאום נעים המזגנים דולקים בכל הבית כל היממה, נזקים שיש, וכו' וכו'.
מי שבאמת מחפש רק דירה שלא משנה איך היא נראית העיקר מקום להניח את הראש יש באמת גם יותר זולות, אבל אל תצפו שם למזגן כל חדר, ולנקיון נורמלי, ולבנין נורמלי.

• הוסף לסימניות
זה לא מסוכן?
מקומות מסודרים אינם מסוכנים.
צריך הרבה מאוד אומץ ונפש שלווה בשביל לצאת עם ילדים לכאלה מקומות.
שנה שעברה היה לנו ממש כייף.
המחירים באמת מטורפים, (הכל התייקר, אבל החופש זה ממש...) אישית, לא כייף לי לצאת לדירה של מישהו אחר, אין לי כוחות לשמור שלא ינזקו דברים, דירת נופש, צריך לנבור היטב עד שמוצאים משהו טוב במחיר סביר וצריך לסגור שנתיים קודם.
בית מלון עם ילדים בחופש זה הוצאה הזויה!!! המחירים עלו משמעותית.
בכל מקרה תהנו ותחזרו שמחים!

• הוסף לסימניות
מקומות מסודרים אינם מסוכנים.
צריך הרבה מאוד אומץ ונפש שלווה בשביל לצאת עם ילדים לכאלה מקומות.
שנה שעברה היה לנו ממש כייף.
המחירים באמת מטורפים, (הכל התייקר, אבל החופש זה ממש...) אישית, לא כייף לי לצאת לדירה של מישהו אחר, אין לי כוחות לשמור שלא ינזקו דברים, דירת נופש, צריך לנבור היטב עד שמוצאים משהו טוב במחיר סביר וצריך לסגור שנתיים קודם.
בית מלון עם ילדים בחופש זה הוצאה הזויה!!! המחירים עלו משמעותית.
בכל מקרה תהנו ותחזרו שמחים!
באמת מעניין באיזה גילאים הילדים?
איך מסתדרים עם תינוק בן שנה באוהל? וילד שובב בן שבע שיוצא לטבע וצריך אלף עיניים שלא ינזק, שלא יקפוץ בטעות לירדן/כנרת וכו' וכו'. איך מתמודדים עם החום במהלך היום כשאין מזגן?

• הוסף לסימניות
חשבתם על קראוון נגרר?
אם היינו נופשים בארץ היינו הולכים על זה.

• הוסף לסימניות
חשבתם על קראוון נגרר?
חשבנו אבל לא לכל אחד יש רכב עם אופציה לנגרר, אלא אם כן מדובר על לשכור קראוון שעומד במקום אחד בלי לזוז וצריך להגיע לשם גם עם רכב, וזה לא יוצא יותר זול בסוף מהשכרת דירה נורמלית.
ולשכור אוטוקראוון זה כבר כמה אלפים טובים ליום

• הוסף לסימניות
בבתי מלון התמורה היא אחרת, ושם יש מקום לשאלה באמת האם זה משתלם או לא.
זה לא אומר שהמחיר הוא יקר, אבל מקבלים הרבה בשביל זה.
זה לא לבוא לישון וללכת.
ואם עניין המצעים זה בעיה אין לי שום בעיה להביא איתי מצעים נקיים מהבית כדי לחסוך עבודה לבעלת הדירה.
זה באמת יוצא הרבה כביסה כשיש מצעים ממס' מיטות יחד.

ואת כל זה לא הייתם עושים בחופש לולא הייתם משכירים את הדירה?

זה לא מסוכן?

אוקי.
נראה לי שזה סתם ויכוח ללא מטרה מוגדרת, ודי חבל על הזמן.
אז אסכם את זה ככה,
אנחנו לא מחפשים דירה עם בריכה טרמפולינה או ג'קוזי, אלא בית נחמד בעיקר לשהות בלילה.
בעקרון מחפשים 9 מיטות אבל אפשרי בהחלט שחלקם יהיו מזרונים.
אין לנו צורך להיות חמש דק' מהכנרת אפשרי בהחלט שיהיה רחוק יתר באזור העליון יותר של העיר.

אם יש לכם רעיון כלשהו אשמח שתכתבו כאן. אין לי הודעות פרטיות בניק.

תודה רבה מראש!
מצטערת, לא באותה רמה.
דלק למרכז (סבא וסבתא)
אטרקציות לשמונה ילדים מידי יום. חלק גדול מהארוחות בחוץ כל יום על מנת לא להכביד - גם לא.
אנחנו אנשים פשוטים:) כשנמצאים בבית פשוט קופצים מידי פעם למעיין חמש דקות מהבית עם אבטיח.
לא מוציאים על יום ממוצע 500-600 שח רק על דלק, אטרקציה ואוכל בחוץ.

ואם את מחפשת פתרון זול יותר - מוזמנת לנסות:) קצת יותר זול מאשר נופש בצפון.
(לנסוע לסבא וסבתא/דודים ולנפוש אצלם. זו עיר אחרת. גם חוויה)

חוץ מזה, אם את רוצה - כיום אני גרה ביד בנימין (צמוד לבית חלקיה) אני יכולה לחפש לך כאן בין החברות שלי. אולי תמצאו 9 מיטות באזור 900-1000 שח אם בסדר לכם שחלקכם ישנו על מזרנים.
יש כאן בריכה, השכרת אופניים ועוד כל מיני אטרקציות

• הוסף לסימניות
חשבתם על קראוון נגרר?
את מתכוונת לקרוילה?
אין שם מקום לזוז.
אמא שלי שכרה כזה בחג במקום דירה
ואחרי זה היא אמרה שיש שם הכל אבל אין מקום לעמוד.

• הוסף לסימניות
איך מסתדרים עם תינוק בן שנה באוהל
הסתדרתי גם עם תינוקת בת כמעט שלושה חודשים במשך 2 לילות :)
זה מה שאמרתי, צריך סגנון מסוים בשביל זה והיום יש כמעט הכל בשביל להיות בטבע.
לא חושבת שחופש גדול זה חופש להורים, זה עבודה, עבודה מבורכת אבל עבודה.
לצאת לחופש זה בחורף מכל הבחינות.
ואני באמת לא פונקציה, אמרתי את זה כי הזדהיתי עם התיסכול של המחירים.

• הוסף לסימניות
קפצתי על זה...
יש לך תוכניה ? פרטי התקשרות ?
ממליצה לך מאד- התארחנו שם בפסח שנתיים ונהנינו מאד
האוירה מאד מאד תורנית, מניינים, אוכל טעים, בריכה וחדר כושר מגרשים ו דשא ובעיקר תוכניות מסביב לשעון, מה שכן אלו לא תנאים של בית מלון- חדרי פנימיה- עם מזרנים נוחים- אנחנו מביאים כלי מיטה מהבית. האוכל מגוון אבל נאכל בחדר אוכל פנימייתי, בעיני התמורה עולה על המחיר וגם המחיר היחסי לבתי מלון הוא זול מאד

• הוסף לסימניות
אני גר ברכסים, ואני יודע שכאן המחירים הרבה יותר שפויים החל ממשהו כמו 300 ש”ח לזוג, נכון לשנים עברו. על השנה עדיין לא התעדכנתי, אבל לא נראה לי שעלה משמעותית.
אגב יש אתר חדש שבו ניתן לפרסם ולחפש דירות להשכרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני גר ברכסים, ואני יודע שכאן המחירים הרבה יותר שפויים החל ממשהו כמו 300 ש”ח לזוג, נכון לשנים עברו. על השנה עדיין לא התעדכנתי, אבל לא נראה לי שעלה משמעותית.
אגב יש אתר חדש שבו ניתן לפרסם ולחפש דירות להשכרה.
אז תתעדכן ברכסים 300 לזוג זה במקרה הטוב יחידה קטנטונת
הדירות השוות עם חצר ובריכה 1,200 ומעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה