• הוסף לסימניות
אולי יש לך, או ידוע לך היכן אפשר להשיג מילון אנגלי אנגלי עברי - אוקספורד שחור
במחיר מוזל\ יד שניה במצב טוב וכד'

אשמח לכל תשובה

• הוסף לסימניות
אצלי!
יש לי ממש כחדש!
היה בשימוש פעמים בודדות.
מהדורה שלישית.
במחיר: 70 ש"ח בלבד!

• הוסף לסימניות
אם את בירושלים אז יש חנויות יד שניה או כאלה שמוכרות גם יש שניה כמו דני ספרים בעיר או משה חי ספרים(אם עדיין מוכר יד שניה) ממש קצת לפני הצומת של מאפה נאמן.
דני ספרים - יפו 57, ירושלים טלפון 02-6231203 או 02-6248293

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין השחור ללבן?
שילמתי 82 שח לחדש

• הוסף לסימניות
בכל עיר יש חנות יד 2. תבררי בעיר מגורייך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1363924:
אצלי!
יש לי ממש כחדש!
היה בשימוש פעמים בודדות.
מהדורה שלישית.
במחיר: 70 ש"ח בלבד!

באיזה אזור את?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1365765:
מה ההבדל בין השחור ללבן?
שילמתי 82 שח לחדש

גם אני לא יודעת מה ההבדל בין השחור ללבן, אבל אני יודעת שיש מקומות שמדגישים לקנות את השחור.

• הוסף לסימניות
הלבן- הוא גם עברי אנגלי וגם אנגלי עברי. מספק בעיקר תרגום.
השחור- הוא רק אנגלי עברי, ומספק גם הגדרה והסבר בנוסף לתרגום.

בשימוש היומיומי לאנשים פשוטים- הלבן הרבה יותר נח.
השחור יותר מקצועי.

לענ"ד.

• הוסף לסימניות
בהקבצה א בסמינר דרשו את השחור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה