דרוש מידע אולם בבני ברק לאירועים קטנים

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על אולם קטן בבני ברק ל40 איש
לא חובה עם קייטרינג
שמתאים לאירועים קטנים בסגנון שבע ברכות וכדו'
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אולי יש חצרות יפים להשכרה לשעות?
סוג של גג של בית משו גדול ונעים
יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אני נזכרת שיש את "מקומית" בר' עקיבא פינת מהרשל...
אין לי יותר פרטים--

• הוסף לסימניות
אולם "פנינת המערב" ברחוב מנחם
אולם תשב"ר ברחוב לנדא
אולם "אור אברהם" ברחוב הירש

• הוסף לסימניות
צריכים אולי הגברה?

קבצים מצורפים

• הגברה.jpg
    הגברה.jpg
    KB 73.7 · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
יש לי את הקובץ הזה שהורדתי פעם מפרוג
אין לי מושג לגבי גודל האולמות

יש גם את אולם חבד באליעזר פינת הרב קוק

קבצים מצורפים

• רשימת אולמות בב'ב (1).pdf
    KB 42 · צפיות: 227
  • הוסף לסימניות
יש אולם ברחוב מימון פינת ירושליםפ מתח לבית כנסת שם
אולם חדש וממש יפה

• הוסף לסימניות
יש אולם ברחוב מימון פינת ירושליםפ מתח לבית כנסת שם
אולם חדש וממש יפה
באמת יפה, אבל היא רוצה אולם קטן, זה אולם גדול
אולם תשב"ר ברחוב לנדא
אולם בוהוש ברחוב חגי
אלו אולמות גדולים, ומחיר בהתאם...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה