עזרה אולם בב"ב

• הוסף לסימניות
הי, אני מחפשת אולם בב"ב זול למשהו כמו 30-40 אנשים.
אשמח לכל מידע.די דחוף לי, תודההה

• הוסף לסימניות
יש את סערט ויזניץ ברח' חזו"א.
לא יודעת מה לגבי העלות.

• הוסף לסימניות
יש את האולם בחינם ברחוב אור החיים של ערלאנגר - תנסו...
03-6193486

• הוסף לסימניות
יש את האולם של בית כנסת חמדת צבי ברח' בן זכאי, זה בדיוק לכמות כזו של אנשים וגם העלות בסגנון שאת מחפשת.
ואיך הוא? מבחינת המראה

• הוסף לסימניות
ואיך הוא? מבחינת המראה
את יכולה לבוא לראות, לא מפואר אבל ממש נחמד! אנשים עושים שם שמחות קטנות כמו ברית, שבת ש"ב, מפגשים, שבע ברכות, אירוסין של כמות מצומצמת, וורט, קידוש בשבת, שלום זכר, סעודת פורים עם הרבה משתתפים.
כמו סלון ענק!!!
יש מטבח וכל מה שצריך.

• הוסף לסימניות
חמדת צבי אולם -

0548409503

0527672756

תנסי את אחד מהם, אם לא יענו לך תנסי את השני.
זה של 2 האחראים על האולם.

תעדכני מה יצא!

בהצלחה ושמחה שעזרתי :)

• הוסף לסימניות
הטלפון שנתנו לך זה של האולם של משפ' אנגלנדר, אני נתתי לך את המס' של האולם של חמדת צבי!

• הוסף לסימניות
חמדת צבי אולם -

0548409503

0527672756

תנסי את אחד מהם, אם לא יענו לך תנסי את השני.
זה של 2 האחראים על האולם.

תעדכני מה יצא!

בהצלחה ושמחה שעזרתי :)
תודה רבה רבה לכולם!!
באמת שעזרתם.. :)

• הוסף לסימניות
האולם של בית הכנסת שלום ורעות ברבי עקיבא ליד ירושלים נראה לי האולם בתשלום הזול ביותר, משהו כמו 300/400 ש''ח
חוץ ממנו יש הרבה אולמות אבל יותר יקרים,
האולם של ת''ת תשב''ר ברח' לנדא
האולם של ערלוי במהרש''ל
האולם של ספינקא בדונולו
ועוד ועוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה