אולם וקיטרינג באשדוד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
משפחתי מעונינת בבין הזמנים לאכול ארוחת צהרים באולם, לאח"מ תוכנית.

על כן אני מתענינת, מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאד -
אולם לכ100 איש
קייטרינג טוב וטעים

2 אולמות שאחת שלחה לי -
למי יש מס' טלפון שלהם?
עטרת צבי:
בית דוד שאול:

יש אולי עוד אולמות וקיטרינגים מוכרים וטובים? תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
עטרת צבי- תערכי חיפוש על קייטרינג גליק מאשדוד.
מומלץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטקטים;2141863:
שלום וברכה,
משפחתי מעונינת בבין הזמנים לאכול ארוחת צהרים באולם, לאח"מ תוכנית.

על כן אני מתענינת, מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאד -
אולם לכ100 איש
קייטרינג טוב וטעים

2 אולמות שאחת שלחה לי -
למי יש מס' טלפון שלהם?
עטרת צבי:
בית דוד שאול:

יש אולי עוד אולמות וקיטרינגים מוכרים וטובים? תודה רבה רבה!!!

עטרת צבי:08-9560243
בית דוד שאול:053-3153110
בית ברלינר: 053-3121350
חנצינסקי: 053-3160584

גליק קייטרינג:050-4133244
שטרנגולד 'מומלץ':0548479816
שוורץ: 050-413384

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו
אני לא יודע שם רק את המספר
אבל היה מאוד טעים ומאוד יפה
0556739778

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה