עזרה אולם לברית בבית שמש- דחוףף

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים אולם בבית שמש לברית,
בסגנון רונטל שנסגר..
יש משהו?
תודה לעונים( מהר!)

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים אולם בבית שמש לברית,
בסגנון רונטל שנסגר..
יש משהו?
תודה לעונים( מהר!)
1.יש את 'פרושים'
מקום מצויין וזול מאוד.(900 בערך)
בחפציבה.
2.מגן אברהם יפהפה אבל יקר יותר
)בערך 1700) גם בחפציבה.

• הוסף לסימניות
יש את חסד לאברהם בקריה גם נחמד.

• הוסף לסימניות
יש גם עטרת נחום בקריה
וגם לבעלזא ברמה ב' יש אולם
אלה יותר גדולים מפרושים וחסד לאברהם

• הוסף לסימניות
יש גם עטרת נחום בקריה
וגם לבעלזא ברמה ב' יש אולם
אלה יותר גדולים מפרושים וחסד לאברהם
אני לא מחפשת דוקא אולם גדול, כמו שאני מחפשת אולם יפה עם אוכל ברמה.. בלי להתחיל לחפש קייטרינג וכו

• הוסף לסימניות
לא של בית כנסת.
אולי שייך לאותה קופה אבל לא בית כנסת בכלל.
לא שמעתי מעולם מה זה רונטל. ואני תושבת בית שמש
הרבה שנים, נמצא(היה) במרכז של בית שמש הישנה, עשינו שם הרבה ארועים.. כמו פדיון, בר מצוות וכו,
היה אולם מהמם! אני לא מבינה למה סגרו

• הוסף לסימניות
פנינת תמר הכי מתאים לצרכים שלך.זה האולם הקטן של כינור דוד.
כמובן, עם האוכל המקורי של האולם ולא קייטרינג חיצוני.

ויולה זה אולם מקסים במרכז רמה א. אוכל אשכנזי..

• הוסף לסימניות
ויולה ברמה א' - אולם יפה - לא טעמיתי מהקייטרינג שלהם, אבל זה של חיים אנגל ויש לו אוכל טוב (יש לו אוכל מוכן לשבת ממש טעים) 052-7178910

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה