דרוש מידע אולם ל-60 משתתפות ליד הכותל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לארגן לצוות העובדות שלנו יום נחמד.
חשבתי לנסוע לתפילה בכותל, ואח"כ ארוחת ערב טעימה ועוד איזה תוכני באולם לי הכותל,
מחפשת אולם אשמח אם למישהו יש מידי,
ואולי היה לכם כזה יום נחמד ויש לך הצעות להציע לי, יותר מאשמח!

• הוסף לסימניות
בתוך העיר העתיקה המחירים ברמה שכנראה לא תוכלו לשלם , כך שלא רלוונטי לתת רעיונות .

• הוסף לסימניות
יש אולם מושלם , נמצא ממש ליד הכותל (אחרי החורבה לפני הירידה למדרגות של הכותל)אני לא זוכרת את שמו.
מאמינה שהוא לא זול

• הוסף לסימניות
יש אולם ליד קבר רחל נראה שזה גם רעיון להתפלל אצל מאמע רחל ואח"כ יש אולם יפה בדיוק שם מאוד זול (נראה לי שזה 250 לשעה) מס' טלפון 0585283283
בהצלחה ותהנו

• הוסף לסימניות
יש את האולם ב"אש התורה"
אבל לא ממש יודעת פרטים,

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי במינהל הקהילתי שם יש גם אולם להשכרה...

• הוסף לסימניות
לפני מספר שנים הייתי מהעבודה באולם של החברה למתנסים. מנוהל ע"י מנהלת הרובע
היו 2 אולמות אחד עם מקרן ואחד יותר גדול ללא ציוד
המחיר לפי המחירון של החברה למתנ"סים וזה לא יקר
אין לי פרטי התקשרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה