אולם עם סוכה

• הוסף לסימניות
משהוא יודע על אולם (לא גדול) עם סוכה לצורך שמחה משפחתית?
בהכשר בד"ץ / רובין בירושלים

• הוסף לסימניות
"בנות ירושלים" בבהר"ן.
שנה שעברה היה לנו שם פדיון הבן בחוה"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1079531:
"בנות ירושלים" בבהר"ן.
שנה שעברה היה לנו שם פדיון הבן בחוה"מ.
איך האולם שם?
לא הייתי שם כבר איזה 15 שנה

• הוסף לסימניות
יש למישו רעיון לסוכה גדולה לא יקרה במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
בירושלים יש למיטב זכרוני גם את: מענה שמחה. קרית הילד.
וכן יש בשכונות סוכות פרטיות גדולות להשכרה. [לכ70 מקומות]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1079538:
איך האולם שם?
לא הייתי שם כבר איזה 15 שנה
האולם דווקא כן השתדרג קצת, (גם לא הייתי שם לפחות ב5 שנים האחרונות, אבל אני זוכרת שהאולם עבר איזשהו שיפוץ)
אבל מה זה מעניין אותך? את מדברת על סוכה, לא?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם הסתדרנו :)
עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
סליחה על הטרמפ, אבל אחזור על שאלתי:
נכתב ע"י למען דעת;1079658:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1079658:

יש בברכפלד ברח' רשב"י, אני לא זוכרת את השם....

• הוסף לסימניות
אור יחזקאל. מחפש זול יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה