עזרה אולם קטן במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אולם הנשיא
שערי מלכות
ההיכל
פלטרין
אהבת שלום
מה אתם אומרים על אולם הנשיא האם זה שווה טוב ויפה לבר מצווה ל150מ מקומות ישיבה + בר נחמד בגברים ואורגניסט?
תודה

• הוסף לסימניות
יש אולם נוסף מומלץ בק"ס-:

אולם ההיכל

08-6313636​

בבכרפלד יש את שני אלה (מומלץ מהכירות אישית-את האחרים לא מכירה אישית:(

אולם שערי מלכות

08-9797846​

*

אולם הנשיא

052-7610777​

אשמח לדעת על אולם הנשיא לקבל איזה תמונות על האולם איך נראה ובכלל לדעת אם נראה טוב ויפה ושווה לבר מצווה עם בר ואורגניסט ומה עם הקטרינג שיש שם?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על אולם הנשיא האם זה שווה טוב ויפה לבר מצווה ל150מ מקומות ישיבה + בר נחמד בגברים ואורגניסט?
תודה
לא הייתי שם הרבה זמן
אבל ממה שזכור לי אולם ממש יפה, הגודל שלו מעולה ויכנס שם בר ואורניסט חופשי

• הוסף לסימניות
לא הייתי שם הרבה זמן
אבל ממה שזכור לי אולם ממש יפה, הגודל שלו מעולה ויכנס שם בר ואורניסט חופשי
יש איזה תמונות שאפשר לראות איך נראה[בלי להיכנס לאנשים פרטיים]?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי
יש בגוגל תמונה אחת לא כ"כ ברורה
תבקשו מהאולם לבוא ולהתרשם
1772910771621.png

• הוסף לסימניות

לא מצאתי
יש בגוגל תמונה אחת לא כ"כ ברורה
תבקשו מהאולם לבוא ולהתרשם
צפה בקובץ המצורף 2197292
אתם יודעים לומר לי על הקטרינג שם והשירות שלהם שמקבלים מהם כגון מלצרות ובכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה