אלישיובמחפשים אולם קטן ונקי בבני ברק
לשבע ברכות ל60 איש בערך (30+30...)
והכי חשוב -
אם יש אולם שמביא את כל השירות כולל קיטרינג, מפות, מלצרים וכו'.
אמממ.... ולא יקר....
נשמח למס' איש קשר
הגזמנו בדרישות?
תודה!
חידשו / שיפצו את האולם?האולם במלצר (גור)
ההורים שלי כבר לא בגיל של לארגן את כל האירוע...יש אולם של ביהכנ"ס לעלוב סאסנובצא,
ברחוב אבן גבירול 22.
חדש מהניילונים ויפהפה!
אבל עד כמה שידוע לי אין שירות של קייטרינג וכו'.
אפשר פרטי יצירת ק'שר?"חיים עוזר" בשלמה המלך
אשמח גם לקבל פרטים בדחיפות. תודהאפשר פרטי קשר לאולם של לעלוב לא מצליחה להשיג די דחוף
ידוע לך כמה מקומות ישיבה יש שם ומה המספר ליצירת קשריש אולם של ביהכנ"ס לעלוב סאסנובצא,
ברחוב אבן גבירול 22.
חדש מהניילונים ויפהפה!
דחוף!!!יש אולם של ביהכנ"ס לעלוב סאסנובצא,
ברחוב אבן גבירול 22.
חדש מהניילונים ויפהפה!
באר מריםמחפשת לשבע ברכות בצהריים[לפני שקיעה]
אולם+קיטרינג
במחיר סביר
יש למישו להמליץ???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים