• הוסף לסימניות
התקרה מהממת!
קצת חסר לי מלמטה, זה חתוך בצורה שלא לפה ולא לכאן

• הוסף לסימניות
אני בעיצוב גרפי ולכן ישר אני מסתכלת קודם כל על הצבע ועל הקונטרסט שהוא לא מספיק
הייתי מחממת את האוירה ומוסיפה קונטרסט
עשיתי משהו תוך שניה אבל זה בערך מה שהתכוונתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;479460:

זה ממש, אבל ממש הורס את התמונה

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת התמונה במקור הרבה יותר מרשימה .

לא מסתדר לי בעניים הצבעים אחרי התיקון

מעניין איך נראה שאר האולם.:eek:

• הוסף לסימניות
אם כבר לתקן צבע, יותר לגוונים הורודים של עמודי השיש אבל בכל מקרה, הצבעים של המקורי יפים רק חסר הלמטה קצת

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הגרסה המעובדת, סטייל קולנועי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;479425:
קצת חסר לי מלמטה, זה חתוך בצורה שלא לפה ולא לכאן

באולם היה שוק עתיקות הומה אדם. יש לי כמובן תמונות עם הרבה קהל, אבל זו גם הסיבה שאני לא יכול להעלות לפורום, פשוט כמחצית מהע/אולם נשים...:rolleyes:

נכתב ע"י tzivi;479460:

תודה על הנסיון וההשקעה! יש כאלה שמאד אהבו כפי שאני רואה בתגובות, אבל אני בצד השני של המתרס.:)

תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
ברגע הראשון מאוד התרשמתי.

אבל אחר כך התחילו להפריע לי: זה שמדובר בבד (?) מתוח.. זה שלא ניקו שם את הקטע העליון כבר הרבה זמן.. החיתוך למטה..

כמובן שאתה לא אשם בזה..;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;479991:
ברגע הראשון מאוד התרשמתי.

אבל אחר כך התחילו להפריע לי: זה שמדובר בבד (?) מתוח.. זה שלא ניקו שם את הקטע העליון כבר הרבה זמן.. החיתוך למטה..

כמובן שאתה לא אשם בזה..;)

המבנה פעם היה ארמון, כיום כבר לא ממש. אבל משהו נשאר.

זה אכן בד, כנראה כיסו את התקרה שלא שופצה שנים.

לגבי החיתוך מקבל, וכבר הסברתי לעיל שזו האפשרות שהייתה לי היחידה להעלות את תמונה משם לכאן...

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם סרול, הבעיה היחידה מבחינתי בעיבוד, וזה נסלח כי זה פרט קטן את העיגול הכחול באמצע הייתי משאיר כמו במקור רק את השאר הייתי משנה, אבל לא כתבתי את זה קודם כי הגרפיקאית ציינה מראש שזה סקיצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה