אולמי מודיעין איך מגיעים

• הוסף לסימניות
מקוקה קולה לאולמי מודיעין בני ברק איזה קו מגיע?

• הוסף לסימניות
בערב, קו 92 נוסע דרך ויזניץ. מסתבר שיש לו תחנה מול קוקה קולה
לרדת ברח' מודיעין (סיבוב של כל ב"ב)
הכי כדאי לברר במודיעין דן ממתי הם עושים את הסיבוב
03-6394444

• הוסף לסימניות
תתקשרי למשרד התחבורה,

• הוסף לסימניות
יש את קו 92 אבל הוא לא מקוקה קולה הוא מכהנמן 69 ואז הוא נכנס לעזרא
ועוד- אין נראה לי שום קוים לפי מה שחיפשתי כדי להגיע מקוקה קולה ישיר

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא כדאי לך להיכנס לתוך בני ברק, אלא לצאת לכביש גהה ושם לעלות לאוטובוס (למרות שרוב הקוים מגיעים עד מכון מור, ומשם צריך ללכת כ-5 דקות ברגל) אבל חוסך הרבה זמן של סיבובים בתוך בני ברק

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכי קצר לקחת קו 70 (נראה לי שיש תחנה מתחת לגשר-) בצד הפונה לז'בוטינסקי ואז לרדת במכון מור
אמנם יש כמה כ-5 דקות הליכה ממכון מור עד לאולם אבל נסיעה בתוך העיר עם קו אחר כמו 92 יכול לקחת לפחות פי 2 בזמן אם לא יותר.
בשמחות.

אני רואה שמגה הקדימה אותי ב-2 דקות וענתה את אותו רעיון

• הוסף לסימניות
אכן. מסכימה עם קודמותיה. קו 92 כשמו כן הוא - צב (בגימטריא) הסיבוב שלו לוקח
ה-מ-ו-ן זמן. עדיף לצאת לכביש גהה ולנסוע עם קו 70 או 68 (יתכן שיש עוד קוים) עד מכון מור וללכת כ3-4 דק' ברגל עד לאולם.

חני

• הוסף לסימניות
עדיף לקחת מתחת לגשר קוקה קולה (ליד גבעת שמואל) את האוטובוס הראשון שמגיע, לא משנה איזה, ליתר בטחון תוודאו שהוא עוצר בצומת גהה, ושם לעבור את הכביש לז'בוטינסקי, ולקחת את האוטובוס הראשון שמגיע, לא משנה איזה, עד מכון מור.
בדרך כלל לא תצטרכו להמתין יותר מ- 2 דקות לאוטובוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה