הקפצה.שלום,
איך האולם.?
מישהו עשה שם אירוע?
כל מידע טוב ולמוטב יוסיף.
תודה לכם
תודה רבה.אני הייתי שם בחתונה של קרוב משפחה
יש שם 3 אולמות אין לי מושג מה הוא היה
אולם מוצלח ומצויין, יפה מרווח
במקרה באולם ליד היתה עוד חתונה שהכרתי והריצפה שם רעעדה בצורה מלחיצה
תבררו
בהצלחה!
תודה רבה.... עזרתם לי...כצלם אירועים
לדעתי אולמות טובים עם גישה נוחה
יש הרבה מקום בתוך המתחם לצילומים יפים, גם בגג וגם במדרגות ובלובי.
צוות נחמד, האולמות מוכנים בדרך כלל בזמן.
מדובר באולמות יוקרתיים יחסית שעברו שנמוך, כך שהתשתיות שלהם די טובות.
האוכל ברמה לא גבוהה, אבל נראה יפה על הצלחת למי שזה חשוב לו.
יש אולם אחד גדול ומאוד מרווח, עם חופה יפה באותו מפלס.
ועוד שני אולמות קטנים יותר, עם חופה בגג, אחת יפה יותר ואחת פחות.
תודה רבה על המידע..בתור אורחת
אולם מהממםםםםם
אבל,
סיוט הדרך!!!
וגם המחיצות בין הגברים לנשים לא היו משהו...
בכיףףףתודה רבה על המידע..
יותר נכון רעדה....שמעתי הרצפה שם ממש רועדת![]()
יותר נכון רעדה....
תקנולא תקנו את זה?
הייתי באחד האולמות,
לא יודעת איזה מהם,
אולם מהמםם!
בנשים לא היה מקום לריקודים בכלל...
לא יודעת מתי תקנו אני הייתי שם לפני שבועיים ועדיין רעד...תקנו
רמה מצוינת!האוכל ברמה לא גבוהה
טוברמה מצוינת!
הייתי שם לפני כחודש וחצי חודשים בחתונהמקפיצה.
למישהו יש מידע עדכני על האוכל, על השירות ועל הנקיון.
כמו כן, איך האקוסטיקה שם מבחינת התזמורת ?
תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים